Aikatauluasiantuntija

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.4.2021 Hae viimeistään 17.5.2021

Liity NCC:n VDC-tiimiin kehittämään tulevaisuussuuntautuneen organisaation osaamista! Jatka lukemista tai katso tekemämme video, jolla pääset tutustumaan tiimiin ja tehtäviin.

Haemme joukkoomme nykyaikaisen asiantuntijaa, joka haluaa olla kehittämässä aikataulutusta ja siihen liittyviä osa-alueita NCC Suomi Oy:ssä haastavissa rakennushankkeissa ja edistyksellisissä NCC-konsernin pohjoismaisissa kehitysprojekteissa, johon pääset myös osallistumaan.

Osana NCC:n VDC-tiimiä toimit aikatauluasiantuntijana, joka on mukana avustamassa projektien aikataulujen luonnissa, koulutat ja avustat projektiorganisaatioita aikataulujen luomisessa ja seurannassa. Tämän lisäksi pääset kehittämään rakennusprojektien tuotantoprosessia ja tietomallipohjaista

Tehtäväsi sisältää mm.
 • rakennusprojektien aikataulutuksen tukeminen sekä niissä toimivien henkilöiden kouluttaminen
 • kehityshankkeisiin osallistuminen
 • yhteistyö NCC:n eri yhtiöiden ja liiketoiminta-alueiden kanssa Suomessa ja Pohjoismaissa
Odotuksemme sinulle
 • kiinnostusta toimimaan muutosagenttina sekä valmentamaan organisaatiotamme
 • työkokemusta projektiliiketoiminnasta, rakennushankkeista tai suunnittelutoimistosta
 • aitoa kiinnostusta tietomallintamiseen ja uuden oppimiseen
 • kokemusta tietomalli- ja/tai aikataulutusohjelmistojen käyttämisestä
 • Soveltuva tekninen tai rakennusalan korkeakoulututkinto tai loppusuoralla olevat opinnot

Omaat jo käytännön projektikokemusta aikataulutusmenetelmien soveltamisesta yleisaikataulu- ja viikkoaikataulutasolla (vinoviina, Last Planner, tahtiaikataulu, lean, 4D ym.). Hallitset aikataulutuksen teoreettisen puolen ja omaat käyttökokemusta yhdestä tai useammasta aikataulutusohjelmistosta. Haluat olla kehittämässä aikataulun hallintaa, jossa hyödynnetään tietomallipohjaista informaatiota, visualisoidaan toteutusvaihtoehtoja ja seurataan työn toteutumista nykyaikaisin menetelmin. Tärkeintä on, että sinulla on into työskennellä rakentamisen paremman yhteistyön, tehokkuuden ja laadun puolesta.

Työskentelyotteeltasi olet luova, mutta huolellinen. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja saat ihmiset innostumaan ja osallistumaan. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle
 • innostuneen ja toistaan tukevan tiimin ja työympäristön
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän yhdessä Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä
 • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä alan uusimpia innovaatioita
 • mahdollisuuden kehittyä erityisosaajaksi, joka muuttaa rakennusalaa
 • suuren kansainvälisen yhtiön edut sekä monipuoliset ura- ja kehittymismahdollisuudet

NCC:llä työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta. Me NCC:läiset haluamme tehdä aina parasta ja siksi panostammekin jatkuvaan kehitykseen.

Tutustu NCC:hen työnantajana urasivullamme. Lue blogistamme lisää edistyneestä VDC-tekemisestämme sekä esimerkiksi näkymistä virtuaalikypärän käytöstä työmaalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Riku Laiho, puh. +358 40 537 9374, riku.laiho@ncc.fi

Hae tehtävää 17.5.2021 mennessä alla olevan Hae-painikkeen kautta. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi