Alueen hankintapäällikkö

Skanska
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 5.5.2021 Hae viimeistään 23.5.2021

Haemme Länsi-Suomen alueen hankintapäällikköä

Alueen hankintapäällikkönä vastaat hankinnan johtamisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä Länsi-Suomen alueyksikössä. Johdat alueellista hankintaa varmistaen, että liiketoiminnan asettamat hinta-, laatu- ja kapasiteettitavoitteet sekä Skanskan toimitusketjulle asettamat turvallisuus-, ympäristö- ja eettisyysvaatimukset täyttyvät. Teet tiivistä yhteistyötä toimittajien ja alueen liiketoimintajohdon kanssa. Tiimiisi kuuluu kahdeksan Länsi-Suomen alueella työskentelevää hankinnan ammattilaista. Osallistut myös aktiivisesti projektihankintaan, etkä pelkää laittaa käsiä saveen. Lisäksi laadit alueellisia kausisopimuksia, vastaat alueesi osalta toimittajahallinnan toimenpiteistä ja osallistut kansallisten kausisopimusten kilpailutuksiin yhdessä kausisopimustiimin kanssa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaista materiaaleista asiakkaamme toiveet täyttäviä asuntoja ja toimitiloja.

Länsi-Suomen alueyksikön projektit sijaitsevat Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta Länsi-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Toimipisteesi voi sijaita Tampereella, Turussa tai Porissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. teknillinen tai kaupallinen)
  • vankkaa hankintaosaamista (operatiivinen ja strateginen taso)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta ja riittävää rakennusteknistä osaamista
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  • esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • neuvottelu- ja sopimusosaamista
  • matkustusvalmiutta Länsi-Suomen alueella
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 23.5.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta.

Hankintajohtaja Sinikka Lieho (p. 040 868 1859) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Sinikan tiistaina 11.5. klo14-16 tai keskiviikkona 19.5. klo 8-10. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi