Aluejohtaja

WSP Finland Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 12.2.2021 Hae viimeistään 28.2.2021

Haemme Tampereen toimistoomme aluejohtajaa

Haemme Tampereen toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen aluejohtajaa. Pirkanmaan alueen johtajana kehität ja johdat aluetoimiston toimintaa Tampereella viihtyisässä Tampellan ympäristössä. Kehität ja edistät asiakas- ja sidosryhmäsuhteita. Vastaat Pirkanmaan alueen monialaisesta myynnistä ja kannattavasta kasvusta yhdessä kahdeksan eri liiketoiminnan yksikönpäällikön kanssa. Uusasiakashankinta on oleellinen osa työtäsi. Osallistut myös saatujen projektien johtamiseen ja vastaat siitä, että arki sujuu Tampereen aluetoimistolla.

Vastaat Pirkanmaan strategisesta vuosisuunnittelusta yhdessä liiketoimintajohtajien kanssa ja strategian toimeenpanosta Pirkanmaalla. Innostava ja esimerkillinen johtamistyylisi mahdollistaa sen, että Tampereen aluetoimisto menestyy ja kasvaa.

Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja olet laajennetun johtoryhmän jäsen.

Arvostamme
  • erinomaisia johtamis-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä, myynnillistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • projektijohtamisen taitoja
  • vankkaa alan kokemusta suunnittelun, rakentamisen tai kiinteistökehittämisen alueella
  • teknistä korkeakoulutusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässäsi pystyt hyödyntämään kokemustasi ja ymmärrystäsi orgaanisen kasvun aikaansaamisesta ja asiakaslähtöisestä kulttuurista. Kehittämällä ja kasvattamalla Tampereen aluetoimiston toimintaa vaikutat Pirkanmaan ihmisten arkeen: matkustussujuvuuteen ja elinympäristöön. Pääset luomaan tulevaisuuden kestäviä ratkaisuja.

Meille on tärkeää, että onnistut työssäsi. Onnistumistasi tukevat ystävällinen ja innostunut työskentelykulttuurimme ja WSP:n kattavat henkilöstöedut.

Birn+Partners avustaa meitä aluejohtajan haussa. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.2.2021 mennessä osoitteeseen birn-partners.com/jobs/.
Lisätietoja tehtävästä 11.2. klo 15-16 ja 18.2. klo 16-17 antaa toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo p. 040 548 7575 tai sähköpostilla harri.yli-villamo@wsp.com.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Yli 650 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 50 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. www.wsp.com/fi-FI

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi