Aluejohtaja

Päivämäärät Julkaistu 29.6.2018 Hae viimeistään 30.7.2018

TIETOA BRAVIDASTA
Bravida on johtava urakoinnin ja talotekniikan huoltopalvelujen toimittaja. Bravidan palvelut liittyvät kaikkiin niihin järjestelmiin, jotka antavat kiinteistöllesi elämän. Olemme monipuolinen kumppani ja toimimme usealla teknisellä osa-alueella: sähkö, lämpö, vesi ja viemäröinti, ilmanvaihto, turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys, automaatio ja kiinteistöjen tekninen huolto.
Saavutamme enemmän yhdessä. Meillä työskentelee n. 11.000 työntekijää. Hoidamme yhdessä mielenkiintoisia ja teknisesti haastavia toimeksiantoja, joita vain harvat yritykset pystyvät hoitamaan.
Lue lisää www.bravida.fi

Alueellisen toiminnan edelleen kehittämiseksi tarvitsemme osaavan ja aikaansaavan aluejohtajan.

ALUEJOHTAJA (Pirkanmaa ja Keski-Suomi) – Bravida Finland Oy

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

MISTÄ VASTAAT?
Vastaat Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueiden operatiivisesta toiminnasta, kehittämisestä ja tuloksesta sekä johdat myyntiä ja tuotantoa. Olet Bravida Finland Oy:n johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

MITÄ OSAAT?
Tunnet kiinteistö- ja talotekniikkaliiketoimintaa jo hyvin entuudestaan. Olet todennäköisesti johtanut myyntiä, henkilöstöä, laatua, palvelukehitystä ja huolehtinut liiketoiminnan tuloksellisuudesta. Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus (insinööri, DI, KTM, MBA). Voit hoitaa tehtävää Tampereelta tai Jyväskylästä käsin, mutta matkustusvalmiutta alueella odotetaan aktiivisesti.

MITÄ TARJOAMME?
Bravida on suuri työnantaja – todellisuudessa suurin alallaan Pohjoismaissa. Suurena ja laaja-alaisena yrityksenä pystymme tarjoamaan sinulle paljon.

Bravidalla olet yksi meistä
Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Kun sinä kehityt, mekin kehitymme
Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä. Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. Bravida tarjoaa sisäistä koulutusta sekä asentajille että päälliköille, insinööreille, asiantuntijoille ja esimiehille. Kun työntekijämme kehittyvät, yrityskin kehittyy.

Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta?
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Personnel Group, Mika Ahlfors puh. 03 3138 0400. Lähetä CV:si, hakukirjeesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 30.7.2018. www.personnel.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi