Aluejohtaja

TA-Yhtiöt
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 11.12.2020 Hae viimeistään 31.12.2020

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, asumisoikeus- ja omistusasuntoja ympäri Suomen. Omistuksessamme on 19 000 asuntoa eri puolilla Suomea ja lisäksi rakenteilla on noin 2000 asuntoa.

Haemme Tampereen toimipisteeseen kokenutta

ALUEJOHTAJAA

Vastuullasi on johtaa yhtiöittemme Tampereen seudun kiinteistötoimintaa. Vastaat uudistuotannon rakennuttamisesta sekä omistuksessamme olevien kiinteistöjen lyhyen ja pitkän aikavälin kunnossapidosta elinkaariajattelun mukaisesti. Tampereen seudulla omistuksessamme on tällä hetkellä noin 2000 asuntoa. Osallistut tonttihankintaan ja hinnoitteluun yhteistyössä yhtiön johdon kanssa, johdat rakennuttamisprojekteja ja vastaat kiinteistöjemme korjauksien ja remontoinnin johtamisesta TA:n toimintamallin mukaisesti.

Tampereen toimipisteessä työskentelee osaava myyntineuvottelijoiden, kiinteistömanagerien, kiinteistösihteereiden, projektipäällikön, rakennusvalvojan ja rakennuttaja-asiamiehen tiimi. Johdat näitä osaavia ammattilaisia nykyaikaisella otteella kohti parhaita tuloksia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiön johdon ja muiden ammattilaistemme kanssa. Olet mukana luomassa ja kehittämässä toimintaamme sekä yhteneväisiä toimintatapoja valtakunnallisesti.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä näyttöjä rakennuttamisprojektien sekä korjaus- ja rakennushankkeiden johtamisesta. Tunnet ARA-tuotannon ja yleishyödyllisyyden edellytykset ja osaat soveltaa niitä käytännössä. Sinulla on laaja alan verkosto ja tunnet Sisä-Suomen markkinatilanteen.

Johtajana olet määrätietoinen, idearikas ja aikaansaava. Sinulla on kyky johtaa henkilöstöä tavoitteellisesti ja saada heidät innostumaan ja ylittämään itsensä. Et pelkää haasteita ja sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot. Olet valmis matkustamaan Suomessa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa valtakunnallisessa ja vakavaraisessa kasvuyhtiössä. Tukenasi toimii motivoitunut ja osaava joukko alan ammattilaisia.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtaja Jouni Linnavuorelta, p. 040 922 0067. Tavoitat Jounin parhaiten pe 11.12. klo 13-14 tai ti 15.12. klo 13.30-14.30.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa hakulomakkeen kautta viimeistään 31.12.2020.

Hae tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi