Aluemyyntipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 24.8.2018

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Lakka-kuivatuotteiden, järjestelmien ja betonituotteiden urakoitsija- ja rautakauppamyyntiin Etelä-Suomeen.

Sinulla on vahvoja näyttöjä ja kokemusta tuloksellisesta ja konsultoivasta myyntityöstä. Tunnet rakennusalan ja rakennustuotteiden jakelutien toiminnan. Sinulla on hyvä tuntuma laastien, tasoitteiden ja betonituotteiden käyttäjäkuntaan pääkaupunkiseudulla. Pystyt välittämään tietoa markkinoiden muuttuvista tarpeista oman tuotekehityksen tueksi. Koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen.

Toimipisteesi sijaitsee Lopen myyntikonttorilla tai erikseen sovittavassa etätoimistossa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen Personnelin kotisivujen kautta osoitteessa: www.personnel.fi ja sieltä linkki avoimet työpaikat. Hakuaika aluemyyntipäällikön tehtävään päättyy 24.8.2018.

Lakalla on takanaan voimakkaan kasvun vuosi. Haemme kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme menestyksennälkäisiä, uusia myyntikykyjä – tule mukaan!

Lisätietoa antaa Personnel Groupin konsultti Timo Riissanen, numerosta 050 4442478. Tiedustelut viikolla 34 klo 9.00-16.00.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi