Aluemyyntipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 1.11.2019 Hae viimeistään 15.11.2019

Lakan Betoni Oy:n toimintaa ohjaa yksi päämäärä: tehdä hyvän rakentamisesta helppoa. Esteitä rakentajan onnistumisen edestä poistavat keskimäärin 110 lakkalaista sekä monipuolinen Lakka -tuoteperhe, joka pitää sisällään kuivatuotteina myytävät laastit ja tasoitteet, harkot, pihakivet, kivitalopaketit, betonielementit sekä valmisbetonin. Vuonna 2018 vakavaraisen perheyhtiön liikevaihto oli n. 32,4 M€, ja liiketulos 2,2 M€ ja omavaraisuusaste 64%.

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Lakka Pihakivien urakoitsija- ja suunnittelijamyyntiin Etelä-Suomeen

SINULLA ON vahvoja näyttöjä tuloksellisesta ja konsultoivasta myyntityöstä. Tunnet pihakivien markkinan niin julkisen- kuin kuluttajasektorinkin osalta. Sinulla on mahdollisesti hyvät, olemassa olevat kontaktit pihakivien suunnittelija- ja asentajakuntaan etenkin pääkaupunkiseudulla. Sinulla on myös kykyä ideoida, ja tuoda tietoa asiakastarpeista tuotekehityksen tueksi. Koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen.

TOIMIPISTEESI SIJAITSEE Lopen myyntikonttorilla tai erikseen sovittavassa etätoimistossa.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI ja CV:si palkkatoivomuksineen Personnelin kotisivujen kautta osoitteessa: www.personnel.fi ja sieltä linkki avoimet työpaikat. Hakuaika aluemyyntipäällikön tehtävään päättyy 15.11.2019. Lisätietoja antaa Personnel Groupin konsultti Timo Riissanen, numerosta 050 444 2478. Tiedustelut viikolla 45 klo 9.00-16.00.

Lakan osuus pihakivimarkkinasta on kasvanut voimakkaasti. Haemme laajenevaan ja kehittyvään joukkoomme menestyksennälkäisiä, uusia myyntikykyjä – tule mukaan!

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi