Kokeile kuukausi maksutta

Aluemyyntipäällikkö

Leca Finland Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.2.2023 Hae viimeistään 10.2.2023

Aluemyyntipäällikkö

Leca Finland Oy kuuluu osaksi Leca Internationalia, joka on suurin kevytsoran valmistaja Euroopassa. Osana Saint-Gobain -konsernia olemme rakentamassa parempia elinympäristöjä ja kestävää kehitystä tukevia ratkaisuja.

Vastaat myynnistä ja myynnin kehityksestä valtakunnallisesti talonrakennussektorille suunniteltujen Leca®-ratkaisujen osalta. Työ vaatii vahvaa myynnillistä osaamista ja rakennusalan tuntemusta. Saat selkeän kohderyhmän vastuullesi ja syvän perehdytyksen tähän tuote- ja palvelukokonaisuuteen. Lopullinen työnkuva määritellään valittavan henkilön kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan.

Asiakkaitasi ovat suunnittelutoimistot, kattourakoitsijat, rakennuttajat ja muut talonrakennusurakoitsijat. Tukikohtasi sijaitsee Helsingissä ja työ vaatii aktiivista matkustamista myyntialueellasi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa https://www.saint-gobain.fi/tyopaikat viimeistään 10.2.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointipäällikkö Mikko Pöysti, puh. 040 544 7588.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat