Kokeile kuukausi maksutta

Aluepäällikkö

Rakennuttajatoimisto HLC Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 12.4.2024 Hae viimeistään 12.5.2024

Etsimme pääkaupunkiseudulle uuden yksikkömme vetäjäksi kehittämismyönteistä ja käytännönläheistä

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Ensimmäisessä vaiheessa pääset käynnistämään pääkaupunkiseudun yksikkömme toimintaa. Tehtäviisi kuuluvat mm. oman tiimisi rekrytointi, prosessien kehittäminen sekä palvelujen markkinointi ja myynti. Lisäksi toimit asiakasprojekteissamme hankkeiden johtajana, rakennuttajana ja valvojana.

Yksikön käynnistämisen jälkeen vedät ja kehität toimintaa strategiamme mukaisesti. Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat palveluja arvojemme mukaisesti eli laadukkaasti, aikataulussa, kustannustehokkaasti ja inhimillisesti. Osallistut aktiivisesti palvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen yhdessä tiimisi kanssa.

Odotamme sinulta näyttöä kehittämisprojektien vetämisestä, vahvaa kokemusta rakennuttajakonsultin tehtävistä tai rakennustyömaan johtotehtävistä, systemaattista työskentelytapaa sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Eduksesi katsomme aiemman esihenkilökokemuksen ja pääkaupunkiseudun tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omalta osaltasi uuden yksikkömme toimintaan alusta alkaen. Tukenasi sinulla tulee olemaan koko HLC:n ammattitaitoinen, avoin ja välitön sekä hyvin työssään viihtyvä porukka.

Lähetä hakemuksesi 12.5.2024 mennessä täältä >  löytyvän linkin kautta. Voit myös kysyä lisätietoja henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjä Nina Vainiolta (nina.vainio@diope.fi tai 040 570 7636).

Odotamme innolla uuden yksikkömme käynnistymistä – tervetuloa toteuttamaan sitä kanssamme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat