Aluepäällikkö Konevuokraukselle

Skanska
Sijainti Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Pori, Tampere, Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 26.10.2020 Hae viimeistään 20.11.2020

Haemme aluepäällikköä Skanska Konevuokraukselle Tampereelle

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Mitä pääset tekemään?
Aluepäällikkönä johdat Skanska Konevuokrauksen toimipisteitä ja toimintaa Länsi-, Itä- ja Pohjois-Suomessa. Vastaat alueesi toiminnasta, kannattavuudesta, myynnistä ja suurimmista vuosisopimuksista. Seuraat rakennusalan kalustokehitystä ja markkinatilannetta. Osallistut aktiivisesti konevuokrausliiketoiminnan strategiatyöhön ja liiketoiminnan kehittämiseen yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Olet erinomainen esimies seitsemällä toimipisteellä työskentelevälle tiimillesi – rekrytoit, sitoutat ja kehität henkilöstöä pitäen niin lyhyen kuin pitkän tähtäimen tavoitteet mielessäsi.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen mahdollisuuden konevuokrausliiketoiminnan kehittämiseen ainutlaatuisessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa on mahtava henkilöstö ja korkea osaaminen. Sisäisenä asiakkaana Skanska tarjoaa näkymän maan suurimpiin ja haastavimpiin rakennusprojekteihin, minkä lisäksi muut pitkäaikaiset asiakkuudet ja yhteistyösuhteet antavat laaja-alaisemman näkymän alan kehitykseen. Vastaatkin omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme, ja että ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmat ovat huomioina kaikessa toiminnassa.

Toivomme sinun voivan työskennellä ensisijaisesti Tampereelta käsin, mutta olemme valmiita keskustelemaan myös muilla alueesi toimipisteillä työskentelemisestä. Olet valmis matkustamaan, sillä osaamisellesi ja markkinatuntemuksellesi on käyttöä myös oman toimipisteen ulkopuolella. Tarjoamme sinulle työsuhteesi aluksi kattavan perehdytyksen, jonka osana tehtävässä nykyisin toimiva henkilö on sitoutunut työskentelemään hetken rinnallasi, ansaittuihin eläkepäiviinsä asti. Työnkuvaa voidaan tarkentaa kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?
– arvojemmekokemista omaksesi ja niiden mukaan toimimista
– erinomaisia johtamis-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja – otat luontevasti roolin joukkueen jäsenenä ja kapteenina
– näyttöjä asiakaslähtöisestä, tuloksellisesta ja työturvallisuushakuisesta työskentelystä vastaavanlaisista tehtävistä – teet voittoa vastuullisesti
– kokemuksen ja/tai koulutuksen kautta kasvatettua rakennusalan ja -koneiden tuntemusta
– sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.

Katsomme Tampereen talousalueen tuntemuksen eduksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiakaslähtöistä tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 20.11.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Toimitusjohtaja Tommi Lyytinen (p. 040 527 4024, tommi.lyytinen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Ota yhteyttä!

Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi