Kokeile kuukausi maksutta

Aluepäällikkö, Regional Manager

Hilti (Suomi) Oy
Sijainti Itä-Suomi, Keski-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 7.8.2023 Hae viimeistään 15.8.2023

Haemme aluepäällikköä Keski- ja Itä-Suomen alueelle

Millainen tehtävä on kyseessä?

Etsimme myynnin aluepäällikköä, joka on parhaimmillaan nopeatempoisessa ja tehokkaassa kansainvälisessä työympäristössä.

Mikä on Hilti?

Haluamme tehdä rakentamisesta parempaa. Pohjantähtemme on olla erinomainen työpaikka ja asiakkaidemme paras kumppani. Tarjoamme rakennusalan asiakkaillemme kokonaisratkaisuja, jotka koostuvat työkaluista, ohjelmistoista ja palveluista. Olemme kansainvälinen kasvuyritys, jolla on noin 32 000 työntekijää yli 120 maassa ja näin siis paikka, jossa voit näyttää meille kykysi ja kasvattaa uraasi jopa kansainvälisellä tasolla. Samaan aikaan olemme perheyritys, jonka toimintaa ohjaavat vahvat arvot ja toimintamme keskiössä ovat ihmiset.

Mitä tehtävä sisältää?

Aluepäällikkönä sinun odotetaan saavuttavan ja ylittävän myyntitavoitteet sekä maksimoivan kannattavan kasvun liiketoiminta-alueellasi. Tämä tarkoittaa tiimisi jäsenten rekrytoimisen, kehittämisen ja kenttätyöhön valmentamisen ohella omien suorien asiakassuhteiden luomista vastuualueen avainasiakkaisiin ja rakennusprojekteihin.

Ohjaat alueellista myyntitiimiä Keski- ja Itä-Suomen alueella. Työ vaatii tiimisi kouluttamista, kehittämistä ja motivointia sekä yksilöllisesti että kokonaisuutena. Käytössäsi on Hiltin organisaation resurssit työsi koordinointiin, jotta voit täyttää asiakkaan laatu- ja palveluvaatimukset työmaalla ja sen ulkopuolella.

Tässä tehtävässä raportoit suoraan myyntijohtaja Juha Hinkkaselle, joka on innokas auttamaan sinua ottamaan seuraavat askeleet urallasi myynnin johtamisessa.

 

Hilti on arvioitu Suomen neljänneksi parhaaksi työpaikaksi vuonna 2023 sekä Euroopan neljänneksi ja maailman 8. parhaaksi työpaikaksi vuonna 2022.

Great Place to Work – mielipidetutkimuksen 2022 mukaan 89 % työntekijöistämme pitää yritystämme erinomaisena työpaikkana.

Haluamme olla suunnannäyttäjä vastuullisuudessa ja tavoitteemme on olla päästöneutraali vuoden 2023 loppuun mennessä. Olemme saaneet Ecovadiksen kultastandardin.

 

Mitä tarjoamme?

Tehtävässä pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria ja työskentelemään tunnetun, laadukkaan brändin parissa. Meillä henkilökohtainen ja ammatillinen kasvu kulkevat käsi kädessä yrityksen kasvun kanssa. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiä kehittämään itseään sekä tarjoamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta mahdollista palvelua.

Saat työsuhdeauton sekä kaikki tarvittavat varusteet työsi suorittamiseksi. Annamme sinulle paljon vastuuta alusta alkaen, mutta myös tuemme sinua jatkuvalla koulutuksella ja tuella. Sinun on saatava työsi tehtyä, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin!

Valmennamme sinua tehtävääsi alusta alkaen. Perehdytysjakso pitää sisällään esimerkiksi neljän viikon tuote- ja palvelukoulutuksen, joista kaksi viikkoa pidetään alueellisella pääkonttorillamme Manchesterissa, Isossa-Britanniassa. Johtajana pääset osaksi myös Lead! -valmennusta, jossa pääset tutustumaan organisaatiomme johtamisen työkaluihin heti ensimmäisen 180 päivän aikana. Järjestämme myös paikalliset onboarding-päivät pääkonttorillamme Espoossa sekä peruskoulutusleirin Hämeenlinnassa. Ja nämä ovat vain alkua oppimisellesi.

Miksi meille kannattaa hakea?

Meillä Hiltillä on erinomainen sekoitus ihmisiä, ja osa parhaista osaajistamme on tullut joukkoomme ilman aiempaa kokemusta rakennusalalta. Teknisen myynnin tai rakennusalan tuntemus katsotaan kuitenkin eduksi. Menestys Hiltillä on tiimityöskentelyn ja osaamisen tulosta, oli taustasi mikä tahansa. Jos olet myynnin ammattilainen tai halukas kehittymään sellaiseksi ja koet kiinnostusta teknistä alaa kohtaan, tunnet olosi kotoisaksi Hiltillä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Korkeakoulututkintoa, mieluiten kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Pystyt käymään luontevasti keskustelua työmaalla ylimmän johdon sekä rakennustyöntekijöiden kanssa.
  • Vähintään 3–5 vuoden myyntikokemusta. Teknisen myynnin tai rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
  • Sinulla on tarvittavat johtamistaidot sekä vaadittavat työkalut johtamistyöhön, ja ihannetapauksessa pystyt jo esittelemään menestystarinoita ihmisten kehittämisestä.
  • Olet yrittäjähenkinen ja pidät liiketoimintasi omistamisesta.
  • Toimit hyvin tiimissä ja pystyt rakentamaan kestäviä asiakassuhteita.
  • Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia.
  • Tehtävä sijaitsee Kuopiossa tai Jyväskylässä kattaen kuitenkin Keski- ja Itä-Suomen alueet ja edellyttää siten säännöllistä matkustamista ja viikoittaisia ​​yöpymisiä.

Hakuaika päättyy 15.8. Jätäthän kuitenkin hakemuksesi osoitteessa www.careers.hilti.fi mahdollisimman pian.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteydenotot careersfi@hilti.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat