Aluevastaava

Skanska
Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 8.7.2021 Hae viimeistään 8.8.2021

Haemme kokenutta aluevastaavaa Ahveniston sairaala -hankkeelle Hämeenlinnaan

Johdat tiimiäsi ja ohjaat urakoitsijoiden töitä osana isompaa projektitiimiä. Päävastuualueesi on tuleva kuuma sairaala, joka kattaa muun muassa leikkausosastot, kuvantamistilat, laboratoriot ja teho-osaston. Osallistut vaiheaikataulun suunnitteluun oman vastuualueesi osalta sekä valvot tiimisi viikkoaikataulutusta ja työvaihesuunnitelmia. Vastaat siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta.

Tässä tehtävässä saat monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisella hankkeella, ja työsi jälki näkyykin lukuisten alueen ihmisten arjessa. Vastaatkin omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja näyttää kykysi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja vankalle osaamisellesi on käyttöä jatkossa myös muilla projekteillamme.

Toiveemme on löytää tehtävään kokenut ja sairaalarakentamista jo tehnyt osaaja. Jos tunnistat itsesi, mutta asut nyt kauempana, älä anna sijainnin olla esteenä hakemiselle – meillä on mahdollisuus auttaa sinua siirtymisessä.

Työpäällikkö Panu Pohjola (p. 040 036 3400, panu.pohjola@skanska.fi) ja työmaapäällikkö Jari Kruusi (p. 040 767 6123, jari.kruusi@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Panun 7.7.-16.7. ja Jarin 2.8.-6.8. välisenä aikana. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • vankkaa kokemusta työnjohtotehtävistä, erityisesti sairaalarakentamisen parista
  • riittävää suomen ja englannin kielen taitoa
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 8.8.2021 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi