Aluevastaava / tuotantoinsinööri – Logistiikka- ja olosuhdehallinta

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.12.2021 Hae viimeistään 9.1.2022

Haemme työmaan logistiikan ja olosuhdehallinnan asiantuntijaa Finlandia-talon perusparannushankkeelle

Meillä on kunnia päästä toteuttamaan kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon laaja perusparannus. Kunnostamme rakennuksen uuteen loistoon alkuperäistä kunnioittaen: marmorinen julkisivuverhous sekä vesikatot uusitaan, sisätilat peruparannetaan ja rakennusta laajennetaan uusilla maanalaisilla tiloilla. Muun muassa talotekniikka tuodaan nykypäivään, jolloin tilan käyttäjät saavat entistä paremman kokemuksen vähintään yhtä arvokkaassa ympäristössä kuin aiemminkin. Olemme nyt hankkeen kehitysvaiheessa, aloitamme varsinaisen rakentamisen vuoden 2022 alkupuolella ja hankkeen on tarkoitus valmistua loppukesästä 2024.

Tässä tehtävässä suunnittelet ja valvot Finlandia-talon perusparannushankkeen logistiikka- ja olosuhdehallinnan töitä osana projektitiimiämme. Tehtävä painottuu nimensä mukaisesti työmaan sisäiseen logistiikkaan ja olosuhdehallintaan. Yhdessä työnjohdon ja logistiikkaurakoitsijan kanssa suunnittelet ja ohjaat tavaravirtoja työmaan sisälle, sisällä ja sieltä ulos. Toisaalta olet keskeisessä roolissa koordinoimassa ja seuraamassa työmaan olosuhdehallintaa. Luot edellytykset ja asetat odotukset sille miten työnjohto seuraa ja ohjaa lämpötilaa ja kosteutta sekä näihin liittyvää kalustoa ja asennuksia.

Keskeisellä sijainnilla oleva työmaa ja haastava hanke tarjoavat terävällekin tyypille pähkinää purtavaksi; Yksin et kuitankaan jää, vaan teet tiivistä yhteistyötä logistiikkaurakoitsijan, olosuhdehallinnan palveluntuottajan, aluevastaavien, työnjohtajien, tuotantoinsinöörien ja alihankkijoiden kanssa. Varmistat osaltasi, että hanke etenee tavoitteiden mukaisesti – laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmia.

Projektinjohtaja Jukka Ala-Outinen (p. 040 581 8754, jukka.ala-outinen@skanska.fi) ja työpäällikkö Tuomo Jaakkola (p. 050 572 6099, tuomo.jaakkola@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • vähintään muutaman vuoden kokemusta ja osaamista rakennusalalta
  • soveltuvaa koulutusta
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko työskennellä osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi