Arkkitehti

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 6.3.2020 Hae viimeistään 23.3.2020

Kaupunkiympäristön toimialan rakennusvalvontapalvelussa käsittelemme lupahakemukset, tallennamme rakennussuunnitelmat sekä valvomme rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä. Tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin rakennusvalvontaan!

Haemme nyt vakinaisiin virkoihin

Arkkitehti länsitiimiin
(työavain KYMP-03-18-20)

Arkkitehti etelätiimiin
(työavain KYMP-03-9-20)

Arkkitehtien tehtäviin kuuluvat kaikkien vaativuusluokkien korjaus- ja uudisrakentamista koskevien hankkeiden ohjaus ja lupakäsittely sekä toimiminen myös päättäjänä uudisrakentamishankkeissa 3000kem saakka. Tehtävä sisältää asiantuntijatyön lisäksi myös asiakaspalvelua. Työ vaikuttaa kaikille yhteisen kaupunkiympäristön laatuun. Toiseen virkaan kuuluu myös asiantuntijarooli kaupungin energiansäästöön ja ilmastonmuutostavoitteisiin liittyvissä hankkeissa.

Tarjoamme monipuolisen perehdytyksen työhösi ja laaja-alaisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Liity osaavaan, moniammatilliseen työyhteisöömme ja jätä hakemuksesi maanantaina 23.3. klo 16 osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimet ohjaavat suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi