Arkkitehti

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.11.2020 Hae viimeistään 24.11.2020

Haluatko olla mukana luomassa maailman toimivinta kaupunkia? Innostutko liikunnalle, kulttuuritoiminnalle, nuorisotyölle tai kirjastoille tarkoitettujen kiinteistöjen suunnittelusta? Nautitko asukas- ja asiakastarpeiden parhaasta mahdollisesta yhteensovittamisesta tilahankkeisiin? Kykenetkö viemään vaativia hankkeita määrätietoisesti maaliin? Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla on monipuolinen palveluverkko, jota jatkuvasti kehitetään kasvavan kaupungin asukkaiden tarpeisiin.

Haemme arkkitehtia vakinaiseen työsuhteeseen kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalle

Tehtäviisi kuuluu kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan tilahankkeiden valmistelu ja ohjaaminen. Arkkitehtinä vastaat palvelutilaverkko-, kaavoitus- ja aluerakentamisyhteistyöstä.

Pääset työskentelemään itsenäisessä projektinvetoroolissa, johon saat tukea moniammatillisesta verkostosta. Tulevat projektisi liittyvät liikuntapaikkarakentamiseen, nuorisotilojen, kirjastojen ja kulttuuritilojen toimitilarakentamiseen. Toimit siis jatkuvassa ja kiinteässä yhteistyössä toimialan liikunta-, nuoriso-, kirjasto- ja kulttuurialojen ammattilaisten kanssa ja pääset osallistamaan helsinkiläisiä tilahankkeiden suunnitteluun.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen taito. Edellytämme kokemusta julkisten palvelurakennusten ja peruskorjaushankkeiden suunnittelusta. Odotamme sinulta myös vahvaa oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen, merkityksellisen ja monipuolisen työtehtävän kiinnostavassa toimintaympäristössä, jossa pääset vaikuttamaan Helsingin tulevaisuuteen. Tarjoamme myös ison kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Hae paikkaa

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

hallintojohtaja Kirsti Laine-Hendolin 050 567 2265 ti 17.11. klo 9-10, to 19.11. klo 11-12 ja pe 20.11. klo 16-17 projektipäällikkö Hannu Airola 050 371 7810 ti 17.11.klo 12-13, ke 18.11. klo 13-14 ja pe 20.11. klo 14-15.

 24.11.2020 klo 16:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi