Kokeile kuukausi maksutta

Arkkitehti, rakennesuunnittelija ja LVIA-suunnittelija

Tekova Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2023 Hae viimeistään 4.6.2023

 

Hei sinä ARK-, RAK- ja LVIA-suunnittelun ammattilainen! 

TEKOVA hakee nyt kokenutta ARKKITEHTIÄ, RAKENNESUUNNITTELIJAA ja LVIA-suunnittelijaa osaksi kasvavaa suunnittelutiimiämme Vantaalle.  

Tehtäviin edellytämme vähintään viiden vuoden työkokemusta toimitilakohteiden tietomallipohjaisesta suunnittelusta, innovaatiokykyä sekä halua kustannusajatteluun.

Arkkitehdin tehtävään etsimme henkilöä, jolla on valmiudet toimia monipuolisten toimitilakohteidemme rakennussuunnittelun tehtävien lisäksi tarvittaessa myös näiden hankkeiden pääsuunnittelijan tehtävissä. Arkkitehtisuunnittelua tehdään joko ArchiCAD- tai Revit-ohjelmistoilla ja muiden graafisten/visualisointi-ohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksi.

Rakennesuunnittelijalta edellytämme erityisesti puu- ja betonirakenteiden osaamista, teräsrakenteiden osaaminen katsotaan eduksi. Suunnittelutyö tehdään Tekla- ja Autocad-suunnitteluohjelmistoilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä laatia rakenneteknisiä laskelmia niin perinteisillä laskentaohjelmistoilla kuin fem-laskentatyökaluilla.

LVIA-suunnittelijaksi etsimme henkilöä, jolla on rohkeutta, kyvykkyyttä ja tietotaitoa suunnittelutyöhön ja osaamista moderneista talotekniikan suunnittelu- ja laskentatyökaluista (MagiCAD). LVIA-suunnittelijalta edellytetään osaamista energiatodistusten laadinnasta.

Tapamme toimia

Uskomme vakaasti yhdessä tekemisen voimaan, joten koko suunnittelutiimimme työskentelee Vantaan toimipisteessä. Suunnittelutiimissä ja koko organisaatiossamme puhalletaan yhteen hiileen, ilmapiiri on innostava ja idearikas. Keskitymme löytämään voittavat ratkaisut haasteisiin yhdessä ja apua saa matalalla kynnyksellä. Kanssamme pääset toteuttamaan toimivia toimitiloja ympäri Suomea ja saat mahdollisuudet tulla mukaan yrittäjämäiseen toimintaan osana myöhemmin perustettavaa konsulttiyhtiötämme. 

Kiinnostuitko?

Tehtävien rekrytoinnista vastaa suunnittelu- ja laatupäällikkömme Rebecca Koivukoski, joka antaa mielellään lisätietoja. rebecca.koivukoski@tekova.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.6.2023 mennessä sähköpostitse Rebeccalle. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätiedot: www.tekova.fi/toihin-meille

Odotamme yhteydenottoasi!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat