Asennus- ja huoltotöiden ammattilainen rakennushisseille

Skanska
Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 1.9.2021 Hae viimeistään 19.9.2021

Haemme Konevuokraukselle asennus- ja huoltoalan ammattilaista Nurmijärvelle rakennushissien pariin

Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Asennus- ja huoltotyössä pääset mukavan tiimin kanssa tekemään rakennushissien asennuksia työmailla ja huoltotöitä sekä työmailla että varikolla. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Huomioit työskennellessäsi aina meille erityisen tärkeät asiat, ympäristön ja työturvallisuuden.

Tarvittaessa opetamme ja perehdytämme sinut tehtävään, joten välttämättä sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta konevuokrauksesta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Nurmijärvellä ja liikut työmailla Etelä-Suomen alueella. Meiltä saa kattavan perehdytyksen ja osaava tiimimme tukee sinua työssäsi.

Tuoteryhmävastaava Lauri Nieminen (p. 050 4640 820, lauri.nieminen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • intoa perehtyä rakennushissien maailmaan
  • soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. sähkö- tai autoasennus tai muu vastaava)
  • korkealla työskentelyn valmiutta
  • ajokorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Aiempi kokemus rakennushissien asennuksesta ja huollosta sekä sähköistyksestä katsotaan eduksi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi