Kokeile kuukausi maksutta

Asiakasryhmäpäällikkö

Leca Finland Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.5.2024 Hae viimeistään 17.5.2024

Leca Finland Oy valmistaa ja myy kevytsorapohjaisia tuotteita. Pitkän kokemuksen, nykyaikaisen tuotannon ja kehityksen ansiosta Leca®-soratuotteet ovat erinomaisia materiaaleja rakenneratkaisuja valittaessa. Luonnonsavesta valmistettava Leca-sora on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja kestävä. Tuotekehityksen avulla pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä parempia Leca-ratkaisuja asiakkaillemme. Eettisenä ja ympäristöystävällisenä toimijana kannamme ympäristö-, laatu- ja yhteiskuntavastuumme. Tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Olemme pienentäneet CO2-päästöjämme parin vuoden sisällä yli 50 % ja seuraavat toimenpiteet ovat jo tekeillä.

Oletko sinä hakemamme asiakasryhmäpäällikkö Leca Finlandin myynti- ja markkinointiorganisaatioon?

Etsimme motivoitunutta tuloksentekijää osaksi tiimiämme. Jos haluat osaksi kasvavaa yritystä, missä ihmiset asetetaan keskiöön ja missä yhteistyö, vastuu ja asiakaskeskeisyys ovat arvostamiamme asioita, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Vastaat asiakkaille sopivien Leca®-soraratkaisujen kehittämisestä ja tuomisesta asiakkaan tietoisuuteen, suunnittelijoiden tukemisesta projekteissa sekä asiakkuuksien hankinnasta ja kehittämisestä koko Suomen alueella. Tärkeimpiä asiakkaitasi ovat infra- ja talonrakentamisen suunnittelijat, viranomaiset, rakennuttajat ja kaupunkien päättäjät. Vastaat työssäsi myös Leca-ratkaisujen, niihin liittyvien palveluiden ja dokumentoinnin edelleen kehittämisestä yhdessä muun organisaation kanssa.

Työ vaatii aktiivisuutta, oma-aloitteellisuuta ja asiakkaiden parissa viihtymistä. Myyntihenkisyys, itsenäinen  työskentelytapa ja vahva rakennusalan tuntemus ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Haluat löytää asiakkaillemme aina parhaat ratkaisut ja tehdä pitkäjänteistä työtä hyvien asiakassuhteiden luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Innostut asiantuntijakumppanina toimimisesta asiakkaiden kanssa ja nautit liikkuvasta asiakastyöstä. Saat selkeän kohderyhmän vastuullesi ja syvän perehdytyksen tähän tuote- ja palvelukokonaisuuteen.

Tukikohtasi sijaitsee Helsingissä ja työ vaatii aktiivista matkustamista Suomessa.

Sinulla on

 • Diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto soveltuvalta erikoistumisalalta.
 • Tuntemus ja ymmärrys rakennusalasta, rakennustekniikasta sekä rakentamiseen liittyvästä lainsäädännöstä ja sääntelystä. Rakentamisen kentän toimijoiden tarpeiden ymmärrys.
 • Hyvät esiintymis-, vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja neuvottelutaidot.
 • Erinomaiset tiimityö- ja viestintätaidot.
 • Oppimiskykyä, sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito.
 • Positiivinen asenne ja halu työskennellä yhdessä sovittujen päämäärien saavuttamiseksi.
 • Itsenäinen ja järjestelmällinen työskentelyote sekä motivoitunut asenne.

Tarjoamme

 • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, joka räätälöidään henkilökohtaisiin kehitystavoitteisiisi sopivaksi.
 • Kilpailukykyiset edut ja ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään liiketoimintaa.
 • Osaamisen kehittämiseen ja työturvallisuuteen panostavan yrityskulttuurin. Tarjoamme lisäksi kansainvälisen konsernin monipuolisen tuen, vahvat työkalut työssä onnistumiseen sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.
 • Työskentelyn kansainvälisessä, mutta myös samalla suomalaisessa yrityksessä, jossa olemme sitoutuneet asiakkaidemme menestykseen.
 • Hyvät työkaverit ja kiinnostavat sekä monipuoliset työtehtävät.
 • Huolellisen perehdytyksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa leca.fi/rekry 17.5.2024 mennessä. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointipäällikkö Mikko Pöysti, 040 544 7588, mikko.poysti@leca.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat