Asiakasvastaava

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 24.9.2021 Hae viimeistään 12.10.2021

Haemme asiakasvastaavaa Helsinkiin

Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Asiakasvastaavana tuet ammattitaitoisesti asiakkaitamme asunnon ostohetkestä sen valmistumiseen ja muuttoon saakka. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja uuteen kotiinsa. Autat heitä sisustusvalinnoissa ja mahdollisissa muutostöissä, ja yhdessä työmaatiimin kanssa huolehdit, että valinnat toteutuvat. Hoidat yhteydenpidon asiakkaisiin, projektitiimiin, suunnittelijoihin ja rakentajiin, ja varmistat sisutusvalintoihin ja muutostöihin liittyvien tietojen ajantasaisuuden ja oikeellisuuden. Osallistut nimettyjen kohteiden hankesuunnitteluun ja asuntopohjien suunnittelunohjaukseen osana projektitiimiä. Vastaat asiakastiedotuksesta ja järjestät asiakastilaisuuksia. Tehtävä on monipuolinen yhdistelmä asiakastyötä ja asuntosuunnittelua rakennuttajan ja rakentajan tiimissä.

Skanska Kodeilla keskitymme hyvään asumiseen ja luomme asiakkaillemme maailman parhaita koteja. Meille tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia, ja erinomainen asiakaskokemus on yksi kilpailueduistamme. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on toimintamme ytimessä, mitä tukee tarjoamamme digitaaliset palvelut. Olet valtakunnallisen Skanska Kotien asiakaspalvelutiimin jäsen. Ensisijainen työskentelypaikkasi on Helsinki, minkä lisäksi odotamme valmiutta liikkua pääkaupunkiseudulla ja satunnaisesti myös muilla paikkakunnilla Suomessa. Hyödynnät työssäsi erilaisia järjestelmiä, kuten Microsoft 365 (mm. Sharepoint), GBuilder ja OmaSkanska -palveluportaalia.

Asiakaspalvelupäällikkö Mari Jääskeläinen (p. 040 552 8128, mari.jaaskelainen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Marin parhaiten tiistaina 28.9 klo 11.00 – 12.30 tai maanantaina 4.10. klo 10.00 – 12.00]. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • rakennusalan koulutusta ja/tai kokemusta
  • asiakaslähtöistä ja järjestelmällistä toimintatapaa
  • kykyä hoitaa useita asioita ja eri vaiheissa olevia tehtäväkokonaisuuksia rinnakkain
  • näkemystä ja kokemusta kodin suunnittelusta, sisustamisesta ja materiaaleista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • vahvoja tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • itsenäistä ja aktiivista työskentelytapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten kannattaa jättää hakemus mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi