Asiakkuuspäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 3.12.2018 Hae viimeistään 12.12.2018
Rakennusliike Lapti Oy / co MPS

Rakennusliike Lapti kasvaa voimakkaasti, sen pääkonttori on Oulussa, mutta toiminta on valtakunnallista. Viime vuonna yhtiö palkkasi yli 80 uutta henkilöä kokonaismäärän ollessa nyt noin 420 ja koko Lapti-konsernissa yli 700. Lapti on hyvä paikka tehdä töitä, henkilöstökyselyn mukaan asiat ovat kunnossa.

 

Lapti panostaa asuntorakentamisen ohella koulujen rakentamiseen ja etsii

Asiakkuuspäällikköä

Vastaat koulurakentamisen asiakkuuksista, osallistut kouluhankkeiden arviointiin ja kilpailutusprosesseihin.

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus tai muu koulutus yhdistettynä laajaan rakennusalan työkokemukseen. Tunnet rakennusalaa, kokemuksesi kouluhankkeista luetaan eduksesi. Sinulla on myyntikokemusta erityisesti julkishallinnon hankkeista, arvostamme toki myös kokemustasi muista rakennushankkeista. Hallitset eri urakka- ja hankintamallit.

Olet myyntihenkinen ja tavoitehakuinen. Olet kiinnostunut asiakkaasta ja sinulla on myös kyky kuunnella ja löytää asiakkaalle sopivat, laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Sinulta löytyy valmiutta sivistystoimen tarpeiden ymmärtämiseen ja vuoropuheluun. Olet pitkäjänteinen, sillä koulun kilpailutuksen valmistelu- ja kilpailutusprosessi voi kokonaisuudessaan kestää vuosia. Olet luonteva ja vakuuttava esiintyjä. Olet oma-aloitteinen sekä johdonmukainen ja luotettava. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pidät monta lankaa käsissäsi ja osaat priorisoida. Olet tiimipelaaja, mutta sinulla on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunkantoon. Sinulta löytyy matkustusvalmiutta, asiakkaat voivat olla eri puolilla Suomea.

Hae Laptille mielenkiintoiseen tehtävään, jossa saat mahdollisuuden kehittyä itse ja kehittää koulurakentamisen konseptia ja prosesseja. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Sijaintipaikkasi voi olla missä päin vain Suomea Laptin muun organisaation yhteydessä.

Lapti tarjoaa sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä liiketoiminnassa ja kasvavassa yrityksessä. Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Seppo Kangas puh. 0400 206 587 ja Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 12.12.2018 mennessä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi