Asiakkuuspäällikkö

Helsingin Asumisoikeus Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 1.12.2020 Hae viimeistään 14.12.2020

Helsingin Asumisoikeus Oy (HASO) omistaa tällä hetkellä 100 kohdetta ja runsaat 5000 asuntoa eri puolilla Helsinkiä. HASOn asunnot ovat koti yli 10 000 helsinkiläiselle, jotka arvostavat HASOa turvallisena ja kohtuuhintaisena asumisyhtiönä. Yhtiön tavoitteina on tyytyväiset asukkaat, kohtuuhintaiset ja laadukkaat asunnot sekä ympäristöarvot. Tällä hetkellä yhtiö kehittää ja muodostaa omaa omistajahallintoa ja organisaatiota.

Haemme asiantuntijaorganisaatioomme asiakkuuspäällikköä vastaamaan asiakkuus- ja viestintäasioista. Tärkeimmät asiakkuudet ja yhteistyötahot ovat mm. asukkaat, kaupunkikonsernin eri yksiköt, palveluntuottajat ja viranomaistahot.

Asiakkuuspäällikkö vastaa mm:

  • asiakkuuksiin liittyvien yhteistyömuotojen luomisesta ja ylläpitämisestä
  • tehtäväalueeseen kuuluvan palveluntuottajatoiminnan ohjaamisesta
  • asukaspalveluiden kehittämisestä
  • asukkaiden yhteishallinnon kehittämisestä
  • digitaalisten palveluiden edistämisestä
  • palautteiden ja reklamaatioiden prosessoinnista
  • yhtiön sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja toiminnan ohjauksesta
  • asumiseen ja palveluihin liittyvistä tutkimuksista, analyyseistä ja raportoinnista

Tehtävä vaatii laajojen kokonaisuuksien hallintaa, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja laaja-alaisen tehtävän hoitamiseen tarvittavaa työkokemusta. Arvostamme kokemusta monipuolisista kiinteistöalan tehtävistä mm. osaamista asiakkuuksien hallinnasta, viestinnän suunnittelusta ja palveluntuottajan ohjaamisesta.  Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, hyvän työilmapiirin, sekä mahdollisuuden kehittyä. Pääset mukaan kehittämään yhtiön toimintaa.  Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tukkutorilla Hermannin kaupunginosassa.

Asiakkuuspäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Viljakainen, puhelimitse 050-324 5839 pe 27.11.2020 klo 13-15, to 3.12.2020 klo 12-14, ti 8.12.2020 klo 14-16. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 14.12.2020 mennessä osoitteessa: https://psycon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1133

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi