Asiantuntija, kuntotutkija

Päivämäärät Julkaistu 21.9.2018 Hae viimeistään 5.10.2018

KAUPUNGIT KASVAVAT (NIIN MYÖS NÄKEMYKSELLISTEN OSAAJIEN TARVE)

Haemme Espoon ja Turun toimipisteisiin

KESTÄVÄN KEHITYKSEN ASIANTUNTIJAA JA KUNTOTUTKIJAA

Kestävän kehityksen asiantuntija talonrakennushankkeisiin Espooseen
Tehtävänäsi on mm. edistää talonrakentamisen kestävää kehitystä, ohjata eri tekniikka-alojen asiantuntijoita ja auttaa asiantuntijoitamme ja asiakkaitamme valitsemaan kestävän kehityksen mukaiset materiaalit ja suunnitteluratkaisut.

Odotamme sinulta tehtävien edellyttämää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta suunnittelutehtävistä ja/tai tekniikan alan tutkimus- ja kehitystehtävistä. Sinun tulee tuntea talonrakennusta, -rakenteita ja -materiaaleja. Myös materiaalitekniikka, rakennusfysiikka sekä käyttöikä, kiertotalous ja ympäristövaikutus ovat sinulle tuttuja asioita.

Kuntotutkija Turkuun
Tehtävänäsi on toimia talonrakennukseen liittyvien kuntotutkimushankkeiden asiantuntijana. Voit osallistua myös hankkeiden korjaussuunnittelu- ja laadunvalvontatehtäviin. Tehtäväsi voivat olla sekä sisäilmateknisiä kuntotutkimuksia että rakenteellisia tutkimuksia.

Odotamme sinulta tehtävien edellyttämää rakennetekniikan tutkintoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot. Eduksi katsotaan rakennusfysiikan ja korjaussuunnittelun opinnot sekä soveltuvat pätevyydet, esim. kosteusmittaajan-, AHA- tai KVKT-pätevyydet.

Lisätietoja antaa molempiin tehtäviin yksikön päällikkö Jarkko Heinonen, puh. 040 660 4051.

Lue lisää tehtävistä ja täytä hakulomake osoitteessa www.ramboll.fi/tyopaikat viimeistään 5.10.2018.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi