Asiantuntijoita Korjausrakentamisen palvelut -toimialalle

Päivämäärät Julkaistu 16.4.2019 Hae viimeistään 25.4.2019
Rakennetun ympäristön ihmeidentekijä – tervetuloa kaltaistesi joukkoon! Meillä Sitowisessä on vankkaa kokemusta korjausrakentamisesta, mutta vahvistamme edelleen joukkoamme! Etsimme nyt asiantuntijoita Korjausrakentamisen palvelut -toimialalle koko Suomeen!

Korjausrakentamisen palvelut -toimiala on laaja kokonaisuus, ja tarjoamme monipuolisia palveluita asiakkaillemme – me olemme yksi johtavista korjausrakentamisen asiantuntijoista Suomessa. Palveluvalikoimastamme löytyvät erilaiset tutkimus- ja tarkastuspalvelut, talotekniset suunnittelupalvelut, sekä arkkitehti- ja korjausrakennesuunnittelupalvelut. Korjausrakentamisen organisaatio työllistää n. 200 rautaista alan ammattilaista eri puolilla Suomea.

Meillä sinua odottavat mahtavat työkaverit, jotka ovat innostuneita omasta työstään, sekä monipuoliset ja haastavat asiakasprojektit. Tärkeän ja innostavan työn ohessa sinulla on lisäksi mahdollisuus kehittää itseäsi ja edetä näin urallasi.  Tehtäväkenttäsi ja roolisi voidaan räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tule meille – meillä tehdään joka päivä pieniä ja suuria ihmeitä rakentamisen koko elinkaarelle!

Lue lisää hausta >

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi