Avainasiakaspäälliköitä, projektipäälliköitä

Kaskipuu-konserni
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 9.10.2020 Hae viimeistään 31.10.2020

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja oviliiketoiminnan liikevaihto oli v. 2019 noin 52 milj. euroa. Olemme osa Kaski Partners-konsernia ja vuoden 2019 liikevaihto oli noin 80 milj. euroa ja toiminta on kannattavaa.

Konserniin kuuluvat myös eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-Expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

KASKI-KONSERNISSA ON OVIA AUKI RAKENNUSALAN OSAAJILLE


AVAINASIAKASPÄÄLLIKÖT
, Helsinki, Oulu. Kaskipuu etsii huippuosaajia uudiskohteiden ikkuna- ja ovimyyntiin rakennusliikkeille. Työsi sisältää urakkalaskentaa, -neuvotteluita sekä asiakaskohtaisten ratkaisujen ja palveluiden myyntityötä.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖT
, Pääkaupunkiseutu. Tehtävänäsi on myydä Kaski-ikkunoita ja ovia taloyhtiösaneerauksiin asiakkainasi taloyhtiöpäättäjät. Toinen projektipäällikön paikka on auki julkisivu-urakoitsijoiden saneerausprojektien ikkuna- ja ovimyyntiin.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET: www.kaski.fi/meille-toihin

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi