B2B Aluemyyjä

Aulis Lundell Oy
Sijainti Lohja
Päivämäärät Julkaistu 13.11.2020 Hae viimeistään 4.12.2020

Haluatko vastuullisen työn myynnin ja asiakkuuksien hoitajana? Kiinnostaako sinua myynnin kasvattaminen, entä oletko aktiivinen tiimipelaaja? Viihdytkö kentällä asiakasrajapinnassa, jossa pääset tuottamaan rakennusteollisuuden asiakkaillesi lisäarvoa? Olisiko tässä sinun mahdollisuutesi päästä tekemään myyntityötä innovatiivisten ja  laadukkaiden kevytrakennejärjestelmätuotteiden parissa.

B2B aluemyyjänä vastaat Aulis Lundellin tuotteiden ja palveluiden myynnistä nimetyille asiakkaille sekä uusien tuotteiden lanseeraamisesta (suurelementit ja tilamoduulit). Liikut aktiivisesti asiakkaiden luona luoden hyvät ja toimivat suhteet asiakkaisiin. Kykenet hahmottamaan asiakkaan tarpeet ja tarjoat ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.  Toimit luontevasti osana asiakkaan tiimiä neuvoen ja ratkaisten mahdollisia ongelmia sekä osana Aulis Lundellin tuotekehitystiimiä uusien ratkaisujen kehittämisessä.

Tehtävässä menestymistäsi edesauttaa aikaisempi kokemus tavoitteellisesta B2B myyntityöstä ja asiakkuuksien hoitamisesta. Haemme myyntitiimimme vahvistuksesi teknisesti kyvykästä rakennusteollisuuden tuntijaa, joka kykenee itsenäiseen myyntityöhön. Tekninen tai kaupallinen koulutustaustasi auttaa menestymistäsi tehtävässä. Työkielesi on suomi, mutta tulet toimeen myös englannilla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden myynnin parissa. Energisen tiimin ja kannustavan esimiehen tuen lisäksi, saat kilpailukykyisen palkan ja muita työsuhde-etuja. Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä, joten pääset nopeasti osaksi tiivistä myyntitiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja, Jukka Suutari, puh. +358 40 530 3212, pe 20.11. klo 12-14 ja ti 24.11. klo 10-12,   https://www.aulislundell.fi/

Kiinnostuitko? Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen otsikolla ”B2B aluemyyjä” viimeistään 4.12.2020 mennessä Calmen HR-palveluille sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi