Betonimylläri, Betonimylläri/-laborantti, Betonipumppuauton kuljettaja

Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 27.8.2018

Toimintamme kasvaessa, haemme Etelä-Suomen valmisbetoniyksikköömme uusia osaajia:

Betonimylläri, Pasilan tehdas
Pääasiallisena toimipisteenäsi toimii Pasilan tehtaamme, mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös muilla Etelä-Suomen tehtaillamme. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset betonimyllärin sekä -laborantin tehtävät. Tehtävissä onnistumisen edellytyksenä on, että pystyt toimimaan osana tuotanto tiimiämme ja kykenet keskustelemaan sujuvasti asiakkaidemme sekä sidosryhmien edustajien kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa betonimylläri / -laborantin pätevyyttä. Muutaman vuoden kokemus alalta katsotaan eduksi.

Betonimylläri/-laborantti, Turun tehdas
Pääasiallisena toimipisteenäsi toimii Turun uusi tehtaamme, mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös muilla Etelä-Suomen tehtaillamme. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset betonimyllärin sekä -laborantin tehtävät. Tehtävissä onnistumisen edellytyksenä on, että pystyt toimimaan osana tuotanto tiimiämme ja kykenet keskustelemaan sujuvasti asiakkaidemme sekä sidosryhmien edustajien kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa betonimylläri / -laborantin pätevyyttä. Mikäli olet valmis betonipumppuautonkuljettajan tehtäviin, katsotaan se eduksi.

Betonipumppuauton kuljettaja, Turun tehdas
Pääasiallisena toimipisteenäsi toimii Turun tehtaamme. Olet omatoiminen ja pidät itsenäisestä, vastuullisesta työstä. Olet valmis kouluttautumaan betonimyllärin ja -laborantin tehtäviin.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakaassa kotimaisessa perheyrityksessä. Teknologisesti edistykselliset työkalut, kehittyvän työympäristön, sekä työpanokseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan ja edut.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 27.8.2018 mennessä
hannu.mattila@ruskonbetoni.fi. Mahdolliset lisätiedustelut
viikolla 34, Aluejohtaja Hannu Mattila 0400 548 535.
Tehtävissä pääset aloittamaan heti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi