Betonirakenteiden kuntotutkija / betonitekninen asiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 29.6.2018 Hae viimeistään 28.9.2018

Haemme Contesta Oy:n Vantaan toimipisteeseen, parinkymmenen hengen tiiviiseen porukkaamme betonirakenteiden kuntotutkijaa / betoniteknistä asiantuntijaa

Työssäsi toimit asiantuntijana betonirakenteiden kuntotutkimuksiin, betonin laadunvarmistukseen ja erilaisiin vaurioselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Työskentelet vahvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja toiminnallasi vahvistat asiakkaan hyvää palvelukokemusta.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
– Rakennusinsinöörin tai rakennusalan diplomi-insinöörin koulutus
– Energinen ja positiivinen asenne
– Asiakaslähtöisyys
– Matkustusvalmius ja joustavuus
– Motivaatio oppia ja omaksua uutta
– Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä kokemuksen työmaatyöskentelystä ja betonitestaukseen liittyvistä kokonaisuuksista.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Viveca Lindqvist, viveca.lindqvist@contesta.fi ja Jari Harju, jari.harju@contesta.fi, puh. 040 772 3881

Hakuaika päättyy 28.9.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi, korjausrakennesuunnittelu sekä Virtual Services -tietomallipalvelut. Contesta Oy on osa Sweco Asiantuntijapalveluita.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi