BoKlok hakee: Takuutyövastaava

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 1.11.2021 Hae viimeistään 14.11.2021

Innostutko puurakentamisesta? Ovatko tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? BoKlok on puurakentamisen innovatiivinen edelläkävijä, jonka Skanska ja IKEA kehittivät jo 25 vuotta sitten. BoKlok-koti tarjoaa asukkailleen vastuullista puutaloelämää ja vastinetta rahalle. Tervetuloa mukaan rakentamaan koteja osana puurakentamisen ammattilaisista koostuvaa tiimiämme!

Takuutyövastaavana tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ostamiinsa asuntoihin. Vastaat uusien kotien takuutyöprosessista muuttovaiheesta vastuuajan loppuun asti toimien myös asiakkaidemme yhteyshenkilönä. Tehtäväkuvaasi kuuluu mm. asiakasyhteydenottojen ja reklamaatioiden käsittely. Järjestät vuosi- ja takuuajan jälkeiset tarkastukset, minkä lisäksi tehtäviisi kuuluu takuutöiden organisointi, resursointi ja työnjohto sekä aliurakoitsijoiden ohjaaminen ja valvominen. Yhdessä osaavan tiimimme kanssa huolehdit siitä, että vastuullamme olevat velvoitteet tulevat täytetyiksi ja että työsi kautta kerätty oppi välittyy suunnitteluun ja työmaalle; työmaille olet asiakkaan kokeman laadun asiantuntija. Kehität osaltasi luovutus- ja asiakaspalveluprosessiamme ja teet tiivistä yhteistyötä isännöitsijöiden, taloyhtiöiden ja urakoitsijoiden kanssa.

Menestyt tässä tehtävässä asiakaslähtöisen asenteesi ja erinomaisten sosiaalisten taitojesi ansiosta. Näet asiat osana laajempaa kokonaisuutta ja ymmärrät takuutöiden ja asiakaspalvelun korostuneen merkityksen uusien asuntojen markkinoinnissa. Et pelkää tarttua asioihin ja hyödynnät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Olet taitava ratkomaan ongelmia ja viestit sujuvasti. Yhdessä asiantunteva tiimimme varmistaa, että asiakkaalle annetut lupaukset lunastetaan. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Myynti- ja markkinointipäällikkömme Leena Sirkiä (p. 0400 685461, leena.sirkia@boklok.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja kohteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aiempaa kokemusta rakennus- tai kiinteistöalalta, asuntokauppalain tuntemista
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusalan perus- tai AMK-tutkinto)
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, viron kielen osaaminen iso plussa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Arvostamme kokemusta takuutöistä ja asiakaspalvelusta sekä kiinnostusta puurakentamiseen.

Kuulostiko tämä hyvältä? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi