BoKlok hakee: Työnjohtaja ja vastaava työnjohtaja

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 1.11.2021 Hae viimeistään 14.11.2021

Innostutko puurakentamisesta? Ovatko tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? BoKlok on puurakentamisen innovatiivinen edelläkävijä, jonka Skanska ja IKEA kehittivät jo 25 vuotta sitten. BoKlok-koti tarjoaa asukkailleen vastuullista puutaloelämää ja vastinetta rahalle. Tervetuloa mukaan rakentamaan koteja osana puurakentamisen ammattilaisista koostuvaa tiimiämme!

Vastaavana työnjohtajana johdat töitä BoKlokin asuntorakennuskohteilla yhteistyössä muun projektitiimin kanssa. Vastaat siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen. Vastuullasi on esimerkiksi työmaan yleisaikataulun suunnittelu ja sen mukainen toteutus, viranomaisyhteistyö, kustannusseuranta ja hankinnat.

Työnjohtana puolestasi johdat eri työvaiheita ja niihin liittyvää työtä kohteillamme. Osallistut työvaihe- ja viikkoaikataulujen laadintaan ja valvontaan. Huolehdit vastuualueesi hankinnoista ja urakoitsijoiden itselle luovutuksista sekä tarpeellisesta dokumentaatiosta.

Molemmissa tehtävissä varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Tehtävänkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, esimerkiksi maanrakentamiseen liittyvillä vastuilla. Projekteihin liittyvien tehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin, liittyen esimerkiksi tuote- tai prosessikehitykseen tai toiminnanohjaukseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemusta työnjohtotehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus ja kiinnostus puu- ja/tai maarakentamisen parista.

Tuotantopäällikkö Terho Tikkanen, (040 740 1788, terho.tikkanen@boklok.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Kuulostiko tämä hyvältä? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi