Kokeile kuukausi maksutta

Boost Brothers rekrytoi uusia osaajia rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin

Boost Brothers Oy
Sijainti Helsinki, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 16.12.2022 Hae viimeistään 15.1.2023

Boostilla pääset osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin erikoishankkeisiin. Juuri nyt etsimme uusia rakennuttamisen asiantuntijoita rakennus- ja infrahankkeisiin, PTS-asiantuntijaa sekä Fast Track -harjoittelijoita.

Rakennuttamisen asiantuntijana työskentelet rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä esimerkiksi hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa ja hankinnoissa. Tehtävissäsi laadit yhdessä Boostin tiimin kanssa rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä aineistoja, laskelmia ja asiakirjoja.

Rakennuttamisen asiantuntijana Boostin infrahankkeissa työskentelet rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä esimerkiksi rakennuttajana ja valvojana. Tehtävissäsi laadit yhdessä Boostin tiimin kanssa rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä aineistoja, laskelmia ja asiakirjoja sekä varmistat maastossa tehtävien töiden sujuvuutta.

PTS-asiantuntijana teet pitkän tähtäimen suunnittelua (PTS) yksittäisille kohteille ja laajallekin kiinteistökannalle. Tehtävissäsi laadit kohteille alustavan PTS-ohjelman, teet kiinteistökierroksia kohteissa, ja viimeistelet kiinteistökierrokselta saatujen tietojen avulla PTS-ohjelman sisältäen toimenpiteet ja kustannustiedot elinkaaren ajalle.

Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin, kiinteistönomistajien ja ylläpidon teknisten asiantuntijoiden kanssa. Kannat vastuuta PTS-ohjelmoinnin onnistumisesta ja autat kiinteistönomistajia sen tulosten hyödyntämisessä.

Lisäksi asiantuntijamme osallistuvat luovaan ongelmien ratkaisuun ja vievät aktiivisen vuorovaikutuksen avulla asioita eteenpäin aikataulun mukaisesti.

Rakennuttamisen asiantuntijat toimivat työssään tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin, tilaajan, käyttäjien ja muiden hankeosapuolten kanssa. Asiantuntijana kannat vastuuta tiimin ja rakennushankkeen onnistumisesta, ja olet valmis auttamaan tiimiäsi viemään tekemisen seuraavalle tasolle. Lisäksi pääset osallistumaan rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen ja käytäntöön viemiseen.

Saatat olla etsimämme Rakennuttamisen asiantuntija, mikäli omaat jo hieman kokemusta rakennuttamisen työtehtävistä, esimerkiksi hankevalmistelusta, kustannuslaskennasta tai hankintojen tekemisestä.

Infrahankkeissa etsimme kokemusta rakennuttamisen tai valvonnan työtehtävistä infran eri osa-alueilla.

PTS-asiantuntijan työssä menestyminen edellyttää kiinnostusta PTS-työhön, kokemusta kuntoarvioiden laadinnasta ja kustannuslaskennasta, tarkkaa ja systemaattista työtapaa, kykyä kuunnella asiakkaan tarpeita ja yhteistyötaitoja.

Asiantuntijan työtehtävissä menestyminen edellyttää hyvää kirjallista ulosantia, sillä tulet tekemään tarkkuutta vaativia aineistoja ja esityksiä. Teet yhteistyötä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja.

Asiantuntijan työtehtävät Boostilla edellyttävät hakijalta:
 • Korkeakoulutaustaa rakennusalalta (esim. rakentamistalouden, kiinteistötalouden tai tuotantotalouden DI tai rakennus- tai LVI-insinööri tai muu tehtävään soveltuva tutkinto).
 • Vähintään vuoden relevanttia työkokemusta haettavan tehtävän kannalta olennaisista työtehtävistä.
 • Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.
 • Hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikointitaitoja.
 • Vahvaa suomen kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle osana Boostin tiimiä:
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään ja muuttamaan koko toimialaa.
 • Työpaikan, jossa pääset kehittymään nopeasti ammatillisesti sinua kiinnostavaan suuntaan sparraus- ja mentorointiohjelman avulla.
 • Mukavat ja avuliaat kollegat, joilta saat tukea myötä- ja vastamäessä.
 • Rennon yrityskulttuurin ja matalahierarkisen työyhteisön.
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön.
 • Laajan työterveyshuollon sekä pääsyn toimiston kuntosalille.
 • Liikunta- ja kulttuuriedun.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen.

Asiantuntijan työtehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja Tampereella.

Olisitko sinä seuraava uusi boostilainen?

Tutustu tarkemmin tehtäväkuvauksiin ja hakuohjeisiin nettisivuillamme boostbrothers.fi/toihin-meille/. Hakuaikaa asiantuntijan tehtäviin on 15.1.2023 saakka.

Mikäli etsit harjoittelupaikkaa kesäksi 2023 tutustu Boostin Fast Track -harjoitteluohjelmaan sivuillamme boostbrothers.fi/tyopaikat/fast-track-harjoittelija/ Haku on käynnissä 31.1.2023 saakka.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat