Business Controller

JM Suomi Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 23.9.2020 Hae viimeistään 12.10.2020
Business Controller
JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Haemme toimistollemme Espoon Leppävaaraan Business Controlleria

Business Controllerina olet osa kymmenhenkistä taloustiimiämme. Vastaat sisäisen laskennan kokonaisuudesta yhdessä toisen Business Controllerimme sekä talousjohtajamme kanssa. Työtehtäviisi kuuluu liiketoiminnan tukeminen, talouden ohjaus, raportointi sekä sisäiset kontrollit. Lisäksi vastuullesi kuuluvat osa konserniraportoinnista liittyen sekä kvartaaliraportointiin että ennusteisiin samoin kuin myynti- ja kuukausiraportointi. Esimiehenäsi toimii yrityksen talousjohtaja.

Toivomme sinulta

JM Suomi on vahvassa kasvussa ja Business Controllerinamme pääsetkin mukaan varmistamaan, että kasvussamme toimimme hallitusti ja systemaattisesti, parhaita mahdollisia talouden toimintatapoja noudattaen ja omaksuen.

Haemme vahvaa taloushallinnon osaajaa, jolla on kokonaisvaltainen ymmärrys yrityksen talouden toiminnoista, mittareista ja niiden hyödyntämisestä.
Olet kehittymishaluinen, systemaattinen ja ongelmanratkaisukykyinen sekä nautit vuorovaikutuksesta koko organisaation kanssa. Ymmärrät yrityksen talouden viranomaisvelvoitteet ja hallitset rakennusalan mm. arvonlisäverokäsittelyn erityispiirteet.

Työkaluina käytössä ovat muun muassa SAP, Cognos Controller, Opus Capita ja Jydacom. Toivomme aiempaa kokemusta näistä tai vastaavista taloushallinnon järjestelmistä. Excelin sujuva osaaminen helpottaa työn tekemistä.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen- ja englannin kielen osaamista – ruotsi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveesi kera alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jatkuvasti haun aikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa talousjohtaja Marjo Liljelund,
+358 505527350 – 25.9.2020 klo 9-10 sekä 29.9.2020 klo 9-10.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia. Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa. Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi