Computational Design Specialist

Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 26.9.2018 Hae viimeistään 14.10.2018
Tuntuuko sinustakin, että rakennelaskenta on auttamattoman vanhanaikaista? Syökö sinuakin sisäisesti, että mitoitusta tehdään 90-luvun ohjelmilla ja puolivillaisilla laskentapohjilla? Heräätkö öisin huutaen: ”On oltava parempikin tapa!”? Eikö sinustakin kannattaisi tehdä asiat fiksusti – parametrisesti – ja samalla rakentaa tulevaisuus sellaiseksi kuin sen olisi pitänyt olla jo vuosia?

Tule viemään rakennelaskenta sille tasolle, jonka se ansaitsee. Hallitsetko Grasshopperin ja Rhinon? Osaatko muitakin kuin puhuttuja kieliä? Koetko intohimoksesi vinguttaa sigmaa? Taipuuko harjateräs haluamaasi muotoon? Naukuuko avoprofiili kuormituksen alla juuri sopivasti?

Jos kaikki nämä toteutuvat, aletaan rakentaa nykyaikaisia suunnittelumenetelmiä saman tien. Jos ei aivan vielä, kehitytään yhdessä kokeneessa porukassa. Globaalina toimijana meillä on mahdollisuus valjastaa Pohjoismaiden ja Britannian terävin kärki yhteistyöhön.

Tule juttelemaan, ja ota kaveritkin mukaan, jos haluat. Löydetään se työnkuva ja toimipiste, jossa pääset loistamaan ja irti projektivelvollisuuksista – jos niin tahdot. Sorvataan yhdessä sellainen paketti, että voit liittyä mukaan saman tien.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta ”Hae työpaikkaa” viimeistään 14.10.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Development Manager Miikael Nelimarkka
p. +358 (50) 5439999

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi