Elementti- ja jännebetonisuunnittelijoita

Päivämäärät Julkaistu 5.10.2018 Hae viimeistään 31.10.2018

Onko sinulla rohkeutta olla konkreettinen?
Haluatko tehdä suunnittelutyötä tuotannon yhteydessä?

Haemme

ELEMENTTI- JA JÄNNEBETONISUUNNITTELIJOITA

Kotkan, Kangasalan, Vantaan tai Nurmijärven toimipisteisiin. Myös muut toimipisteemme voivat tulla kyseeseen (Nummela, Hyrylä, Rusko tai Tallinna).

Vastaat projektiemme betonielementtien suunnittelusta nykyaikaisilla työvälineillä (Tekla Structures -ohjelmisto). Kokemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin kehityshankkeisiin. Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä kehittämään  osaamistasi osaavien kollegoidenparissa organisaatiossa, jossa työsi koetaan tärkeäksi! Tavoitteemme on tulevaisuudessa suunnitella kaikki tuotteemme itse.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, tarkkaa työskentelytapaa sekä itsenäistä otetta työhön ja halua kehittyä Tekla Structures -osaajaksi. Kokemus elementtisuunnittelusta luetaan eduksesi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, mutta hyvä englannin kielen taito luetaan myös eduksesi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä organisaatiomme ja tuotesuunnittelutiimimme vahvan tuen tehtävässä menestymiseen. Voit kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme tuella toimialan markkinajohtajan palveluksessa ja saat näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa.

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2018 mennessä henkilöstön kehittämispäälliköllemme elina.sollasvaara@parma.fi. Käytä viestissäsi otsikkoa ”Elementti- ja jännebetonisuunnittelijaksi Parmalle”.

Lisätietoja tehtävästä antavat: suunnittelupäällikkö Pasi Salmela puh. 020 577 5161 tai suunnittelujohtaja Juha Rämö puh. 020 577 5526.

Parma Oy on Consolis-konserniin kuuluva betonisen valmisosarakentamisen avaintoimija Suomessa. Yhtiö toimii 12 paikkakunnalla. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 170 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 700 henkilöä. www.parma.fi
Consolis is a leading precast concrete solution provider in Europe. With more than 11,000 employees in 22 countries throughout the world, the Group generated €1.45 billion in revenue in 2017. www.consolis.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi