Kokeile kuukausi maksutta

Energia-asiantuntija

Lahden kaupunki
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 8.3.2023 Hae viimeistään 11.4.2023

Tule ENERGIA-ASIANTUNTIJAKSI Lahden Tilakeskukseen 1.6.2023 alkaen.

Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme aktiivista ja motivoitunutta ammattilaista ylläpitämään ja kehittämään kaupungin kiinteistöjen energiatehokkuutta ja kiinteistöomaisuutta.

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta sekä järjestää kaupunkiorganisaatiolle toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut. Hallinnassamme on yhteensä noin 400 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 71 milj. euroa. Organisaatiossamme on tällä hetkellä 35 kiinteistöhallinnon, rakennuttamisen ja ylläpitopalveluiden ammattilaista.

Energia-asiantuntijan monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. energiatehokkuusasioiden kehittämis-, koordinointi-, opastus- ja raportointitehtävät, kulutustietojen analysointi ja käytön aikaisten energiatehokkuustoimenpiteiden koordinointi. Vastuullasi on myös energiatehokkuussopimustoiminta ja kiinteistöjen energiatodistukset. Lisäksi tehtäviin kuuluu rakennusautomaatiojärjestelmien toimivuuden varmistaminen, kehittäminen ja valvonnan sekä korjaustöiden koordinointi.

Odotamme hakijalta

  • soveltuvaa tekniikan alan insinöörin tutkintoa sekä laaja-alaista taloteknisten järjestelmien hallintaa
  • eri rakennusosien ja teknisten järjestelmien energiatehokkuuden erityisvaatimusten tuntemusta
  • rakennusten etähallintajärjestelmien tuntemusta
  • energia-asioihin liittyvien asetusten, määräysten ja vaatimusten osaamista
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja ennen kaikkea aktiivista asennetta ja tekemisen meininkiä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattitaidon jatkuvaa kehittämistä. Et vierasta digitaalisuutta ja koet, että uuden teknologian tuomat haasteet ovat vain mukavaa vaihtelua arkirutiinien lomassa. Eduksi tehtävässä on kokemus alan asiantuntija-, suunnittelu- tai urakointitehtävistä. Työnantaja on valmis tarjoamaan lisäkoulutusta tehtävään tarvittavilta osin. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 852,96 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta täältä > viimeistään 11.4.2023 klo 12.00.

Lisätiedot:
Kiinteistöpäällikkö Ossi Leppisaari, p. 050 559 4239 (24.3.2023 klo 12-14 tai 27.3.2023 klo 14-15), ossi.leppisaari@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat