Erityisasiantuntija

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.5.2019 Hae viimeistään 10.6.2019

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit -palvelu toteuttaa maapolitiikkaa, kehittää kaupungin maaomaisuutta ja luovuttaa kaupungin tontit.

Yksikön tehtävinä ovat maa- ja vesialueiden hankinta ja hallinta, tonttien varausesitysten valmistelut sekä myynti ja muu pitkäaikainen luovuttaminen sekä kaupungin maapoliittisten linjausten toteuttaminen.

Haemme tontit -yksikköömme

ERITYISASIANTUNTIJAA

Kyseessä on vaativa, itsenäinen ja vastuullinen asiantuntijatehtävä. Vakanssi sijoittuu asuntotonttitiimiin, mutta yhteistyö erityisesti yritystonttitiimin kanssa tulee olemaan tiivistä ja tehtävät voivat olla osaksi molempien tiimien toimialaan kuuluvia. Lisäksi erityisasiantuntija toimii laajassa yhteistyössä palvelun muiden tiimien sekä kaupungin kiinteistökehityshankkeisiin osallistuvien palveluiden kanssa.

Tehtäviin sisältyvät:

  • Erittäin vaativat asunto- ja yritystonttien luovutustehtävät
    (kilpailut, ilmoittautumis- ja neuvottelumenettelyt, vuokraus ja myynti)
    kaupungin asunto- ja elinkeinopoliittisia tavoitteita edistäen
  • Kiinteistöjen kehittämiseen tähtäävien kilpailujen valmistelu
  • Tonttien kehittäminen, luovutuskelpoiseksi saattaminen, kaavoitusneuvottelut
  • Osallistuminen erityistä osaamista edellyttävien työryhmien ja toteutusprojektien toimintaan
  • Tontinluovutustoiminnan kehittäminen
  • Muut vaativat erityistehtävät

 

Tehtävä vaatii laajaa ja monipuolista kiinteistöalan tuntemusta sekä pitkäaikaista kokemusta kiinteistöjen kehittämisestä ja luovuttamisesta. Asuntotuotantotavoitteiden toteutumisen edistäminen on yksi toimialan keskeisistä tehtävistä. Lisäksi vaaditaan yhteistyökykyä, aloitteellisuutta, kykyä toimia itsenäisesti ja hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytyksenä erinomainen suomen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi työssä tarvitaan englannin kieltä.

Työsuhde alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat. Työavain 6-93-19

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi