Esimies

Renta Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 12.3.2021 Hae viimeistään 21.3.2021

Haemme TOIMIPISTEEN ESIMIESTÄ
Espooseen

Vastaat vuokraamon päivittäisestä toiminnasta, huolehdit tavoitteiden saavuttamisesta käytännössä sekä toimit esimiehenä vuokraamon työntekijöille. Olet yrittäjähenkinen ja sinulla on kyky pitää langat käsissä muuttuvissa tilanteissa kiireenkin keskellä. Viihdyt niin myynti- kuin esimiestyössäkin ja kannustat omalla esimerkilläsi henkilökuntaasi.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, erinomaista asiakaspalvelutaitoa sekä rautaista työmotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja ahkera ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Tunnet mahdollisesti jo ennestään rakennustyömaiden koneet ja laitteet. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on ajokortti.

Tehtävä edellyttää kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, asiakaslähtöisyyttä, tuloksentekokykyä sekä hyviä esimiestaitoja. Kaupallista, teknillistä tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Asiakaskunnan tuntemus on merkittävä etu.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Heräsikö sisäinen renttaajasi? Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö
Mikko Mattila p. 050 3411915. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla 21.3.2021 mennessä osoitteeseen tyopaikat@renta.fi Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Urasivuillamme pääset tutustumaan renttaajiin ja lukemaan, miksi juuri Rentalle kannattaa tulla töihin! Käy tutustumassa: https://renta.fi/ura/

Renta Oy on tuore suomalainen konevuokraamo. Tarjoamme sinulle modernit ja tarkoituksenmukaiset koneet, laitteet, työmaatilat, telineet
ja sääsuojat. www.renta.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi