Työnjohtajia projekteihimme pääkaupunkiseudulla

JM Suomi Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 18.5.2020 Hae viimeistään 8.6.2020
JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Haemme projekteihimme pääkaupunkiseudulle TYÖNJOHTAJIA vastaamaan itsenäisesti aliurakoitsijoiden päivittäisestä johtamisesta, työvaiheiden suunnittelusta ja aikatauluttamisesta.

Sinä työnjohtajana

Olet aikaansaava, täsmällinen ja tarkka niin aikataulujen kuin kustannusseurannan kanssa. Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat, tulet toimeen erilaisten tekijöiden kanssa ja osaat ammattitaitoisesti johtaa työntekijöitä työmaalla.

Edellytämme kaikilta haettavaan toimeen soveltuvaa rakennusalan tutkintoa / koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista asuntorakentamisen tehtävistä.

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Oletko kyllästynyt vaihtamaan työmaalta ja projektilta toiselle? JM Suomi Oy keskittyy asuntorakentamisessaan aluehankkeisiin – esim. Herttoniemeen rakennamme yli 1000 asuntoa! Työnjohtajanamme pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja saat työskennellä samassa hyvässä porukassa pitkään. Ei urakalla vaan porukalla!

JM Suomella pääset myös osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera 8.6.2020 mennessä sähköpostitse asiakkuuskoordinaattori Elsa Kaijalalle, elsa.kaijala@jmoy.fi. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Veli-Matti Vilén, 040 559 4289.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi