Haemme Tuotantoinsinööriä uudisrakentamisen kohteeseen PK-seutu

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 30.9.2020 Hae viimeistään 25.10.2020

Haemme asiakkaallemme Tuotantoinsinööriä. Sopiva tausta tehtävään on työjohtajalla tai työmaainsinöörillä, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan. Yritys on keskisuuri ja rakentaa uudiskohteita Pääkaupunkiseudulla. Olemme rekrytoineet yritykseen työntekijöitä aiemminkin, ja tiedämme että mm. työntekijöiden jaksamisesta huolehditaan hyvin. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi) ja tehtävä on vakituinen.

Vastuullasi tuotantoinsinöörinä on mm. suunnittelun ohjaus, tavoitearvion laadinta kustannusarvion pohjalta ja kohteen asiakirjojen laatiminen yhdessä työpäällikön kanssa. Teet myös hankintoja (laajuus osaamisen mukaan) sekä kustannus- ja aikatauluseurantaa. Vastaat laadullisista tavoitteista, osallistut työmaa- ja urakoitsijapalavereihin sekä tarvittaessa teet sisä- ja muutostyöhinnoittelua. Urapolku tuotantoinsinöörin tehtävästä voi johtaa projektipäälliköksi, työpäälliköksi tai erilaisiin kehitystehtäviin, mielenkiintosi mukaan. Aloitus tehtävässä on joustavasti syksyn aikana. Hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

TYÖTEHTÄVÄ: Tuotantoinsinööri uudisrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Vähintään 3-5 vuoden kokemus työmaainsinöörin tai työnjohtajan tehtävästä
-Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on plussaa.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:
-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n hakulinkistä. Haku päättyy 25.10.2020. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähetä sähköpostia sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi