Haemme työmaamestaria/työnjohtajaa korjausrakentamisen kohteiseen PK-seutu

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 29.4.2020 Hae viimeistään 24.5.2020

Haemme parhaillaan asiakkaallemme työnjohtajaa. Kohteet ovat korjausrakentamista, lähinnä sisäpuolen muutostöitä (ei linjasaneerausta). Asiakkaamme on kasvanut kannattavasti ja tasaisesti ja liikevaihto heillä on nyt n. 30 M€. Olemme rekrytoineet asiakkaallemme jo useamman työnjohtajan ja tiedämme, että yrityksessä asiat hoidetaan kunnolla ja heillä on hyvä työilmapiiri.

Tässä on hyvä mahdollisuus sinulle, jolla on jo pari vuotta työnjohdon kokemusta ja haluat siirtyä vähän vaativampiin tehtäviin, sillä jatkossa sinun on mahdollista päästä myös vastaavan mestarin rooliin (jos se sinua kiinnostaa). Kohteet sijaitsevat ympäri PK-seutua ja aloitus tehtävässä on sovittavissa joustavasti kevään aikana. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi) ja tehtävä on vakituinen. Kysy meiltä lisää, hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaamestari / Työnjohtaja korjausrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Aikaisempaa kokemusta korjausrakentamisen työnjohdosta parin vuoden ajalta.
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
-Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:
-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Lue tästä linkistä miten Joni pääsi uusiin tehtäviin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää CV:n tästä linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 24.5.2020.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi