Haluatko olla mukana johtamassa ja kehittämässä kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden toimintaa?

Päivämäärät Julkaistu 10.1.2020 Hae viimeistään 23.1.2020

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Innostutko kaupungin kehittämisestä? Haluatko olla mukana johtamassa ja kehittämässä kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden toimintaa?

Olisitko sinä uusi SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ?

Suunnittelupäällikkö vastaa infrasuunnittelutuotannosta, suunnittelun ohjelmoinnista, ohjauksesta, koordinoinnista ja valvonnasta. Tehtävä sisältää lisäksi kilpailuttamista sekä asiakasyhteistyötä. Suunnittelupäällikkö toimii esihenkilönä sekä yksilön päällikkönä ja vastaa sen johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta.

Tehtävä tarjoaa vastuunalaisen ja monipuolisen kaupungin kehittämiseen ja infrahankkeiden suunnittelutuotantoon liittyvän tehtäväkentän. Me emme ole kaavoihin kangistuneita, vaan etenemme voimakkaasti kohti dynaamisia ja digitalisoituja palveluprosesseja. Meillä on lupa kokeilla uusia asioita. Työssä sinulla on tukena tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta, rakennus- ja maankäytön lainsäädännön tuntemusta sekä kykyä monitahoiseen sidosryhmäyhteistyöhön. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä johtamis-, vuorovaikutus- ja kehittämistaitoja sekä talousasioiden tuntemusta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Kaupunkitekniikan johtaja Mikko Autere, puh. 0403153269 tai mikko.autere@jarvenpaa.fi.

Virka on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on 23.1.2020 klo 15 asti.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen koulutus. Tehtävässä tarvitaan myös riittävää työkokemusta infratekniikan suunnittelu- ja projektitehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala TS
  • Koeaika 6kk
  • Lääkärintodistus esitettävä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi