Haluatko rakentaa pelkkien seinien sijaan tulevaisuuden tiloja?

Päivämäärät Julkaistu 20.12.2019 Hae viimeistään 17.1.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisten asiakkaiden kanssa monipuolisissa kiinteistöhankkeissa? Viihdytkö työympäristössä, joka kasvaa ja kehittyy, tarjoten sinulle mahdollisuuksia kehittää itseäsi eteenpäin? – Jos vastasit kyllä, hae meille töihin! 

Etsimme nyt projekti-insinööriä, jolla on intoa koordinoida projektien etenemistä. Projekti-insinööri toimii projektipäällikön oikeana kätenä vastaten osaltaan hankkeiden suunnittelun ja rakentamisen valmistelusta ja ohjauksesta sekä raportoinnista.

Edellytämme hyvää kokonaisuuden hallintaa, mutkattomia yhteistyötaitoja, sujuvaa englanninkielen taitoa ja viiden vuoden työkokemusta rakennusalalta. Saksan kielen osaaminen luetaan eduksi. Toivomme hakijoilta DI/amk tai muuta soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme nuorekkaan ja kansainvälisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään kiinteistöalan huippuammattilaisten kanssa. Tavoitteemme on visioida ja toteuttaa yhdessä asiakkaidemme kanssa toimitiloja jotka vastaavat tulevaisuuden vaatimuksia.

Pääset heti koordinoimaan kansainvälisen asiakkaamme kiinteistöjen rakennushankkeita Suomessa ja Euroopassa. Työ sisältää muutamia matkustuspäiviä vuodessa.

Soita ja kysy lisää: Head of Property Development, Tomi Tiainen, puh. +358 50 344 0986 tai tomi.tiainen@eu.jll.com.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 17.1.2020 mennessä: pirita.satta@eu.jll.com.

Lue lisää urasta JLL:lla

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi