Hanke- ja kiinteistöpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 14.6.2019 Hae viimeistään 19.6.2019

Tampereen Vesi Liikelaitos/Vedentuotanto ja jätevedenpuhdistus

Tampereen Vesi on Tampereen kaupungin liikelaitos, joka huolehtii vedenhan-kinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja käsittelystä Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liike- vaihtomme on 60 M€ ja henkilökuntamme määrä n. 130 vesialan ammattilaista. Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

HANKE- JA KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ 1-248-19

Hanke- ja kiinteistöpäällikön tehtävänä on Tampereen Veden rakennetun
kiinteistöomaisuuden kuten vedentuotantolaitosten ja jätevedenpuhdistamoiden hallinta ja kehittäminen sekä kunnossapito. Hän vastaa hanke- ja toteutussuunnittelun organisoinnista sekä rakennuttamistehtävistä vedentuotantolaitosten, jätevedenpuhdistamoiden, vesitornien ym. investointi- ja saneeraushankkeissa. Hanke- ja kiinteistöpäällikkö toimii Investoinnit ja kehitysryhmän esimiehenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva diplomi-insinöörin tai muu ylempi korkeakoulututkinto rakennusalalta (esim. talotekniikka, rakennustekniikka). Hakijalla tulee mielellään olla myös esimiestyöhön liittyvää koulutusta. Hakijalla tulee olla kokemusta rakennusalalta (suunnittelu, urakointi, rakennuttaminen, kiinteistöjen kunnossapito tms.) vähintään 5 vuotta, esimies- työstä vähintään
3 vuotta sekä projektin- tai työjohdosta vähintään 2 vuotta.

Työ edellyttää kykyä hallita suunnittelu- ja rakennushankkeiden eri vaiheet ja kokonaisuus. Työssä tulee hallita kiinteistöjen kunnossapidon johtaminen ja kehittäminen sekä niihin liittyvä hankintojen organisointi. Lisäksi tulee hallita rakennuttaminen, rakennusalan sopimus- ja hankinta-lainsäädäntö sekä työturvallisuus. Johtamistaitoja ja kykyä pitkän tähtäimen suunnitteluun tarvitaan niin suunnittelun ja rakentamisen ohjauksessa kuin kiinteistöjen kunnossapidossa.
Työssä tarvitaan hyvät esimies- ja projektinjohtamistaidot sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää kustannustietoisuutta, energiatehokkuuden huomioimista sekä elinkaariajattelua. Vedentuotantolaitosten ja jätevedenpuhdistamoiden tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisutaitoa ja päätöksen-
tekokykyä vaativissakin tilanteissa. Hakijan tulee olla yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävien hoito edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvät tietotekniset taidot ja valmiudet omaksu uusia tai käytössä olevia tietojärjestelmiä (esim. kiinteistötiedon-hallinnan työkalut sekä SAP). Tehtävään valittavalta vaaditaan vähintään voimassaoleva B-ajokortti.

Työaika (toimistotyöaika) ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakuaika päättyy 19.6.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Riitta Kettunen
puh. 040 145 0588 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja Tampereen Vedestä löytyy verkkosivuiltamme
www.tampereenvesi.fi.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Savuton työpaikka

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi