Hankekehittäjä/hankekehityspäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 12.11.2019 Hae viimeistään 26.11.2019

NCC:n Urban Development (UD) on kunnianhimoinen maankäyttöön, kaupunkikehitykseen sekä kiinteistö- ja hankekehitykseen keskittyvä yksikkö, jonka tavoitteena on tuottaa uusia kannattavia hankkeita NCC:lle. Tällä hetkellä keskitymme pääkaupunkiseudun asuin- ja toimitilarakennuksiin. Kehitämme asuntoja, toimistoja, kauppakeskuksia, muita liiketiloja, terveydenhuollon tiloja, datakeskuksia, varastoja, tehtaita… – you name it, we got it!

Vahvistamme UD-yksikköämme ja haemme hankekehityksen ammattilaisia toimitila- ja asuntorakentamisen hankkeiden pariin. Voit olla asunto- tai toimitilakehittämisen erityisosaaja tai valmis kehittymään sellaiseksi. Tehtäviisi kuuluu hankekehityskohteiden aktiivinen etsintä ja hankkeiden kehittäminen kannattaviksi projekteiksi.

Onnistuneen hankkeen saavuttamiseksi:
  • Seuraat aktiivisesti markkinoita ja kontaktoit kiinteistön omistajia, käyttäjiä sekä muita kiinteistöliiketoimintaan liittyviä sidosryhmiä
  • Vastaat kehitysvaiheen sopimuksien laadinnasta ja täytäntöönpanosta sekä yhteydenpidosta osapuolten kesken sisäisesti ja ulkoisesti
  • Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa ja johdat aktiivisesti projektissa työskentelevien yrityksen omien henkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden toimintaa

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi! Hyvät valmiudet tehtävässä menestymiselle antaa kokemus hankekehitystehtävistä ja projektien tuloksellisesta johtamisesta. Lisäksi toivomme soveltuvaa koulutusta (esim. DI, arkkitehti, rakennusalan insinööri tai soveltuva kaupallinen koulutus).

Olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, jolla on yrittäjähenkinen asenne. Pystyt tekemään päätöksiä ja priorisoimaan projektin tehtävät niiden tärkeyden perusteella. Hoidat asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden kanssa käytävät neuvottelut itsenäisesti ja menestyksekkäästi.

Sinulla on kiinnostusta asioiden kehittämiseen, etsit jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja kontakteja pidät yllä nykyisiä. Osallistut alan keskeisiin tilaisuuksiin ja verkostoidut alan toimijoihin aktiivisesti. Olet tietoinen yleisestä markkinatilanteesta ja kilpailijoista ja ymmärrät liiketoiminnan taloudelliset tavoitteet.

Miksi NCC?

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittyä ja tehdä yhteistyötä hankekehittämisen ammattilaisten kanssa innokkaan tiimin tukemana. Työnantajana NCC tarjoaa suuren konsernin edut ja mahdollisuuden kansainväliseen urakehitykseen. Arvostamme henkilöstömme työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun Kunnonrakentajat -henkilöstökerho tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ja verkostoitua muiden NCC:läisten kanssa. Pääkaupunkiseudun ytimessä Ruskeasuolla sijaitsevalla toimistollamme on ilmainen, lämmitetty parkkihalli ja myös hyvät julkiset kulkuyhteydet joka suuntaan. Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/.

Tule viihtymään joukkoomme! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, täytäthän siis hakulomakkeemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.11. Muistathan lisätä myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Tehtävässä aloitus on sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa NCC Suomi Oy:n Urban Developmentin liiketoimintajohtaja Sanni Tuomainen, sanni.tuomainen@ncc.fi, p. 040 519 2784, parhaiten tavoitettavissa 13.11. klo 9-11 tai 21.11. klo 13-15.

Hae paikkaa >

Yhteystiedot:

Sanni Tuomainen
040 519 2784
sanni.tuomainen@ncc.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi