Hankekehitysinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 10.1.2020 Hae viimeistään 26.1.2020

Vahvistamme rakennuttamisyksikköämme ja etsimme osaavaan joukkoomme Turkuun

HANKEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Hankekehitysinsinöörinä vastaat rakennuskelpoisten tonttien kehittämisestä ja tonttivarannon hankkimisesta yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Työnkuvasi sisältää muun muassa uusien rakennushankeaihioiden ideointia ja kehittämistä yhteistyössä Turun kaupungin kaavoitusyksikön, alihankkija-arkkitehtien ja rakennuttajayksikkömme kanssa. Hanke alkaa raakamaan tai olemassa olevan kiinteistön kaavavalmistelusta ja jatkuu rakennuslupaan asti. Edustat meitä tilaajana asemakaavaprojekteissa ja kumppanuuskaavoituksessa. Hankkeemme painottuvat vuokra-asuntotuotantoon, mutta toteutamme myös esimerkiksi päiväkoti- ja palvelutalokohteita.

Etsimme hankekehityksen asiantuntijaa, jolla on palava into kehittää vuokra-asumisen huippuhankkeita. Odotamme sinulta noin 5 vuoden aiempaa hankekehitys- tai projektinohjauskokemusta asuntorakentamisesta, kaavoituksesta, suunnittelusta tai kiinteistöomistamisesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (DI, insinööri, arkkitehti). Muun muassa rakennuskelpoisuus, tonttijako, lohkominen, hallinnanjakosopimukset ja kauppakirjat ovat sinulle tuttuja asioita. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Osaat hahmottaa ympärilläsi erilaisia hankekehitysmahdollisuuksia. Sinulle on luontaista verkostoitua ja toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstön kuin yhteistyökumppaneiden kanssa. Olet itsenäinen, tavoitteellinen ja päämäärätietoinen viedessäsi hankkeita maaliin. Hankkeet ovat pitkiä, ja niitä on käynnissä yhtä aikaa useita. Dokumentointi on sinulle luontevaa, esittelymateriaali syntyy ketterästi ja tartut tarvittaessa pienempiinkin työtehtäviin. Vakuutat yleisösi asukas- ja kaavatilaisuuksissa.

Meillä pääset näköalapaikalle mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Sinun on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistasi sekä jakaa omaa osaamistasi muille. Taloutemme, toimitilamme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Meillä tykätään olla töissä; olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Åma Oy:n seniorikonsultti Sari-Anne Poikkijoki,
p. 050 5167399.

Täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si viimeistään 26.1.2020 osoitteessa
tvt.fi/ajankohtaista (https://www.tvt.fi/suomi/ajankohtaista/)

TEHTÄVÄNÄ KODIT

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi