Hankekehitysjohtaja

Fixcel Group Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 12.11.2020 Hae viimeistään 29.11.2020

Muuntojoustavaan teräsrakentamiseen erikoistunut Fixcel Group Oy hakee kasvavaan joukkoonsa vastuullisesta tehtävästä ja rakennusalan uudistamisesta kiinnostunutta hankekehitysjohtajaa. Hakemamme henkilön työtehtäviin lukeutuu muun muassa rakennushankkeiden hankekehitystehtävät, osallistuminen tarjoustoimintaan, hankkeiden talous- ja suunnitteluohjaus sekä Fixcelin teollisen tilaratkaisun tuotekehitystyö osana kehitysryhmää.

Hankekehitysjohtajan tehtävä on johtoryhmätasoinen ja palkattavan henkilön esimiehenä tulee toimimaan yrityksen toimitusjohtaja. Hankekehitysjohtaja työskentelee tiiviisti yrityksen johdon, työmaahenkilöstön sekä ulkoisten kumppanien kanssa. Vahvat projektinjohtotaidot, työmaakokemus ja viestintätaidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Tehtävään saattaa sisältyä myös esimiesvastuuta.

Toivomme hakijoilta löytyvän myös seuraavaa:

  • Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi diplomi-insinööri
  • Vähintään viisi vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Käytännönläheinen työskentelytapa

Tehtävän päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä. Tehtävä sisältää myös satunnaisia kotimaanmatkoja. Yrityksen työskentelykieli on suomi, mutta englannin tai ruotsin kielitaito luetaan eduksi.

Fixcelillä palkattava henkilö pääsee osaksi ketterää ja modernisti ajattelevaa tiimiä. Olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluville. Suhtaudumme intohimoisesti tavoitteeseemme haastaa perinteisen rakennusalan menetelmiä ja seisomme vankasti laadukkaan rakennustapamme takana.

Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy. Jos haluat tietää lisää avoinna olevasta tehtävästä, voit olla yhteydessä konsultti Janne Karlssoniin joko puhelimitse (050 5275037) tai sähköpostilla (janne.karlsson@tuocon.fi).

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 29.11.2020 osoitteessa https://tuocon.fi/job/?job_id=160. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi