Kokeile kuukausi maksutta

Hankekehityspäällikkö

Sato Oyj
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2022 Hae viimeistään 15.3.2022

SATO on rakennuttanut koteja Suomessa jo yli 80 vuotta. Vuosittain rakennutamme satoja uusia vuokra-asuntoja sekä peruskorjaamme vanhoja asuntojamme elinkaariperiaatteiden mukaisesti. Elämme oman asuntotuotantomme osalta vahvaa kasvun aikaa. Tällä hetkellä meillä on rakenteilla yhteensä 1 100 uutta SATOkotia Helsingin seudulla, Tampereella ja Turussa. Suunnittelemme uusia, kaupungistuvassa Suomessa elävien asiakkaittemme tarpeisiin sopivia asuinalueita ja asumisen ratkaisuja.   Oletko kiinnostunut kaupunkisuunnittelusta ja uusien asuinhankkeiden kehittämisestä?

Nykyisen maanhankintapäällikkömme siirtyessä kiinteistökehitysjohtajan tehtävään, haemme Helsingin Käpylään hankekehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat kaavakehityshankkeiden suunnittelun ohjauksesta, neuvotteluista kuntien kaavoitus- ja muiden viranomaisten kanssa, hankkeisiin liittyvistä sopimusvalmisteluista sekä hanke-esitysten ja investointilaskelmien laatimisesta. Tavoitteenasi on tuottaa uusia SATOn investointikriteerit täyttäviä tontteja oman rakennuttamisyksikkömme raaka-aineeksi.

Pääset työssäsi kehittämään Suomen keskeisimmille kaupunkiseuduille uutta kaupunkirakentamista, jossa huomioidaan pitkän aikavälin kestävyys ja vastuullinen rakentaminen, niin pitkäaikaisen kiinteistönomistajan kuin koko alueenkin näkökulmasta. Saat vastuullesi monipuolisia projekteja sekä niiden sijainnin että kokoluokan osalta. Tiimimme vastuulla on kaikki SATOn kaavakehityshankkeet Helsingin seudulla, Tampereella ja Turussa aina yksittäisistä täydennysrakennuskohteista kokonaisten uusien kaupunginosien suunnitteluun saakka.

Vastaat sinulle nimettyjen kaavaprojektien itsenäisestä johtamisesta. Tueksesi saat muun kiinteistökehitystiimimme sekä muut SATOn kokeneet asumisen ja rakentamisen asiantuntijat. Osallistut uusien hankeaihioiden etsintään ja tutkintaan sekä erilaisiin maanhankintaprojekteihin.

Toivomme sinulta:

  • asuntorakentamisen hankekehityksen työkokemusta ja kaavoitusprosessien sekä hankekehittämisen perusperiaatteiden vahvaa tuntemusta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi maanmittaus- tai rakennustekniikan insinööri / DI, arkkitehti, suunnittelumaantieteilijä
  • itsenäistä työotetta ja kykyä projektien johtamiseen
  • näkemystä hyvien asuntoalueiden ja kannattavien asuntohankkeiden kehittämiseen
  • hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyviä tietoteknisiä taitoja ja perustoimisto-ohjelmien hallintaa, paikkatieto-osaaminen (ArcGis) katsotaan vahvaksi eduksi
  • suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa

Tule osaksi huipputiimiämme! 

SATO tarjoaa sinulle innostavan työympäristön sekä rennon ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Hyvä ja valmentava esihenkilötyö on meille myös sydämen asia! SATOlaisena saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa sekä lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana. Tarjoamme joustavan työajan, hybridityömahdollisuuden sekä modernit toimistotilat Käpylässä.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.3.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa maanhankintapäällikkö Antti Laine (kiinteistökehitysjohtaja 1.5. alkaen), antti.laine@sato.fi, p. 020 1344 156.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi