Hankekehityspäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 15.5.2018 Hae viimeistään 20.5.2018

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen: rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä suuressa pohjoismaisessa rakennuskonsernissa sekä osaavan työyhteisön tuen mielekkäässä työympäristössä.

Haemme Tampereen yksikköömme

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat yksikkömme hankekehityksestä ja suunnittelunohjauksesta. Osallistut uusien hankeaihioiden analysointiin ja arviointiin sekä vastaat hankkeiden tarjousten teosta, investointipäätösten valmistelusta sekä hankkeiden kaavoituksen ohjauksesta.

Hallitset projektien kehittämisen itsenäisesti, olet innovatiivinen, määrätietoinen ja ratkaisuhakuinen. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja olet neuvottelutaitoinen. Sinulla on kokemusta yhteistyöstä kuntien kanssa ja kyky tehdä tiimityötä. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus sekä monipuolinen kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Matti Joensuu, puh. 040 7132 810, matti.joensuu@peab.fi

Lähetä hakemuksesi 20.5.2018 mennessä:
peab.fi/toissa-peabilla/toihin-meille

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi