Hankekehityspäällikkö ja palveluvastaava

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 27.2.2020 Hae viimeistään 8.3.2020
Haemme hankekehityspäällikköä ja palveluvastaavaa BoKlokille pääkaupunkiseudulle

Innostutko puurakentamisesta? Oletko valmis uudistamaan asuntorakentamisen perinteitä? Sykkiikö sydämesi tyytyväisille asiakkaille ja hyvälle asiakaspalvelulle?

BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä IKEA ja Skanska. Yhdessä rakennamme fiksuja ja ympäristötehokkaita koteja, joissa yhdistyvät hyvä laatu ja design kohtuullisin asumiskustannuksin.

Hankekehityspäällikkönä vastuullasi on BoKlokin maanhankinta ja siihen liittyvät tehtävät. Etsit, hankit ja hallinnoit tontteja, joille voimme rakentaa BoKlok-koteja, ja siten osallistut BoKlokin hankeaihioiden luomiseen. Käyt aktiivista vuoropuhelua kaupunkien, kaavoittajien ja maanomistajien kanssa sen varmistamiseksi, että tonttivarantomme mahdollistaa hankkeiden käynnistämisen. Osallistut myös yhteistyöhön kiinteistösijoittajien ja muiden B2B-asiakkaiden kanssa ns. Bundled-hankkeiden osalta. Liiketoimintamme ymmärtäminen ja näkemys maanhankinnan strategisesta merkityksestä rakennusyritykselle antaakin sinulle hyvät eväät tehtävässä menestymiselle.

Sinulla on keskeinen rooli kaikissa maanhankintaan liittyvissä tehtävissä koko toiminta-alueellamme: Vastaat kaavoitus- ja kohdetietojen hankinnasta ja raportoinnista, joiden perusteella varmistat tontin sopivuuden BoKlok-kohteeksi. Teet investointiesityksiä ja hankeaihion ollessa osaltasi valmis, annat kapulan projektipäällikölle. Huolehdit myös tonttivarantomme seurannasta ja ennustamisesta.

Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Oletkin vahvoilla tehtävässä, koska sinulla on vankan asiaosaamisen lisäksi vahvat yhteistyötaidot. Tartut rohkeasti asioihin ja kehität omalta osaltasi toimintaamme. Tehtävään sisältyy matkustamista. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tutustu ja hae hankekehityspäällikön tehtävään täällä >

Palveluvastaavana tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaamme on tyytyväinen ostamaansa asuntoon. Olet asiakkaidemme yhteyshenkilö valmistuvien kohteiden muuttovaiheesta vastuuajan loppuun asti. Huolehdit, että BoKlok-kohteiden asiakasyhteydenottoihin tartutaan: Vastaat tiedottamisesta, asiakasyhteydenottojen ja reklamaatioiden käsittelystä, takuutöiden organisoinnista, resursoinnista ja työnjohdosta sekä vuosi- ja takuuajan jälkeisten tarkastusten järjestämisestä. Yhdessä osaavan tiimimme kanssa huolehdit siitä, että vastuullamme olevat velvoitteet tulevat täytetyiksi ja että työsi kautta kerätty oppi välittyy suunnitteluun ja työmaalle; Työmaille olet asiakkaan kokeman laadun asiantuntija. Kehität myös osaltasi asiakaspalveluprosessiamme.

Menestyt tässä tehtävässä asiakaslähtöisen asenteesi ja erinomaisten sosiaalisten taitojesi ansiosta. Näet asiat osana laajempaa kokonaisuutta ja ymmärrät takuutöiden ja asiakaspalvelun korostuneen merkityksen uusien asuntojen markkinoinnissa. Et pelkää tarttua asioihin ja hyödynnät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Olet taitava ratkomaan ongelmia ja viestit sujuvasti. Yhdessä asiantunteva tiimimme varmistaa, että asiakkaalle annetut lupaukset lunastetaan. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tutustu ja hae palveluvastaavan tehtävään täällä >

Haluatko tehdä tulosta osana BoKlokin innostavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä nettisivujemme kautta. Maajohtaja Kati Valtonen (p. 040 725 1614, kati.valtonen@boklok.fi) kertoo mielellään lisää tehtävistä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi