Hankemanageri

Lassila & Tikanoja
Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 4.1.2022 Hae viimeistään 25.1.2022

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta sekä kestävämpiä työskentely- ja asumisympäristöjä. Etsimme nyt

HANKEMANAGERIA JOHTAMAAN L&T:n RAKENNUS-, TOIMITILA- JA SUUNNITTELUHANKKEITA

Eteläiseen Suomeen. Työtuolisi sijaitsee mielellään noin 200 kilometrin säteellä pääkaupunkiseudulta eli voit työskennellä esimerkiksi alueilla: Turku, Tampere tai Helsinki.

Mitä kaikkea on luvassa? Edustat ja vastaat L&T:n emoyhtiön ja sen tytäryhtiöiden nimetyistä hankkeista Suomessa. Tehtävänäsi on vastata hankkeiden läpiviemisestä alusta loppuun saakka – sisältäen esimerkiksi aikataulutukset, suunnittelut, kilpailutukset, budjetit ja urakkasopimukset. Projekteja on käynnissä samanaikaisesti useita, hankekoko on pääsääntöisesti 20 000:n ja jopa miljoonien eurojen väliltä. Töitä ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, sillä pääset osaksi vauhdikasta neljän hengen tiimiä, jotka toimivat kiinteistömanagereina eri puolella Suomea. Lisäksi saat tukea L&T:n Kiinteistöpäälliköltä ja tarvittaessa konsulteilta.

Miten onnistut tehtävässä? Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä itsenäinen ja proaktiivinen ote työskentelyyn. Olet itse vastuussa oman työviikkosi suunnittelusta ja työtä on mahdollisuus tehdä etänä. Sinulla on kokemusta vastaavista rakennuttajatehtävistä usean vuoden ajalta ja osaamisesi rakennuttamishankkeista on ajan hermolla. Soveltuva koulutus tehtävään on rakennus- tai talotekniikan AMK tai vastaava opistotasoinen koulutus. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Miksi sinun kannattaisi liittyä porukkaamme? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa kiinteistömanageerauksen liiketoiminnassa. Pääset myös omata osaltasi vaikuttamaan pörssiyhtiön kasvuun sekä kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.

Kolahtiko? Odotamme innolla hakemustasi, joten rustaa omannäköinen hakemuksesi jo tänään! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, tavoitat liiketoimintapäällikkö Juha Tuomisen ma 10.1 klo 13-15, pe 14.1 klo 13-15 ja to 20.1 klo 13-15, numerosta 050 385 6938. Mikäli Juha ei ensi yrittämällä vastaa, soittaa hän sinulle takaisin. Käytämme soveltuvuusarviointia osana rekrytointiprosessia.

Hakuaika päättyy 25.1. Hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi