Hankepäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 10.1.2020 Hae viimeistään 16.1.2020

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

 

Haemme

hankepäällikköä

elinvoiman toimialueelle

Haemme rohkeaa, ripeää ja reilua hankepäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen elinvoiman strategisten kärkihankkeiden veturiksi.

Tehtävän täyttövaiheessa työ painottuu Riihimäki-strategian #UusiRiksu-kärkihankkeen toteuttamiseen. #UusiRiksu keskittyy pian valmistuvan Riihimäen asemanseudun yleissuunnitelman toimenpanoon. Tehtävänäsi on markkinoida alueen mahdollisuuksia rakennusliikkeille, osallistua mahdollisten tontinluovutuskilpailujen toteutukseen ja koordinoida alueen hankkeiden toteutumista yksityisten toimijoiden ja kaupungin eri vastuualueiden välillä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen. Hallitset laajoja kokonaisuuksia ja teet mielelläsi yhteistyötä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppanien kanssa. Tehtävä edellyttää omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme hankintaosaamista ja näyttöjä onnistuneesta hankkeiden hallinnasta.

Tule jättämään pysyvä jälki uudistuvaan ja vetovoimaiseen Riihimäkeen ja täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa kuntarekry.fi. Sieltä löydät myös lisätietoja.

Hakuaika päättyy 16.1.2020 klo 8.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinvoimajohtaja Mika Herpiö
p. 040 500 3345, mika.herpio@riihimaki.fi, tavoitettavissa parhaiten 10.1. klo 8–10 ja 13.1. klo 16–18.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi